Ο πιο... απρόοπτος παρτενέρ για τον Λεμπρόν πήγε ήδη στους Λέικερς

Τον Λέοναρντ περιμένει, γι' αρχή πάντως άλλος θα συμπληρώσει τονΤζέιμς στο ρόστερ των Λέικερς. Ένας "άσπονδος εχθρός" του. Τουλάχιστον θα τον... ξεφορτωθεί και θα τον "ανέχεται" μονάχα στις προπονήσεις! Ποιες οι άλλες δύο κινήσεις των "λιμνάνθρωπων".

Cleveland Cavaliers' LeBron James (23) is defended by Indiana Pacers' Lance Stephenson during the second half of an NBA basketball game, Friday, Jan. 12, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Λεμπρόν Τζέιμς και Λανς Στέφενσον AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Οι Λέικερς είχαν έτοιμο το σχέδιό τους. Γνωρίζοντας τη θετική απάντηση του Τζέιμς, είχαν φροντίσει με ακρίβεια χειρουργού τις επόμενες κινήσεις του.

Την ανανέωση του Κεντάβιους Κάλτγουελ-Πόουπ την περιμέναμε. Έμεινε με συμβόλαιο ενός έτους έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων. Έκανε, δηλαδή, σκόντο έξι με το δέλεαρ της κατάκτησης ενός τίτλου.

Ψηλό επίσης γνωρίζαμε ότι θα πάρουν, διαλέγοντας σε πρώτη φάση έναν ρολίστα όπως ο Τζαβέιλ ΜακΓκι. Ο πρώην σέντερ των Γουόριορς δέχθηκε να λάβει το μίνιμουμ για τη σεζόν που έρχεται με την προοπτική να παίξει δίπλα στον Τζέιμς.

Αντίθετα η κίνηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις ήταν αυτή με τον Λανς Στέφενσον. Στα 28 του ο Νεοϋορκέζος φόργουορντ είναι από τους τύπους που φρόντιζαν να... ιντριγκάρουν με διάφορους τρόπους, θεμιτούς ή κυρίως αθέμιτους, τον Λεμπρόν όποτε βρίσκονταν αντιμέτωποι στο παρκέ. Πειραχτήρι από τα λίγα και αγιάτρευτος trash talker, ο Στέφενσον έμεινε ελεύθερος από τους Πέισερς και για 4.5 εκατομμύρια κατέληξε στο Λος Άντζελες.

Άλλο που δεν ήθελε ο Τζέιμς για να γλιτώσει από το βραχνά του.

Λέγεται μάλιστα πως ο ίδιος έδωσε τη συγκατάθεσή του γι' αυτήν την κίνηση, αφού μ' αυτόν οι Λέικερς αποκτούν και την απαιτούμενη σκληράδα και ο ίδιος απαλλάσσεται από έναν τύπο που του... έσπαγε τα νεύρα. Πέρυσι είχε 9.2 πόντους με 43% εντός πεδιάς στην κανονική περίοδο και 10.4 πόντους με 46% στην post season.

News 24/7

24MEDIA NETWORK