O Σακίλ Ο' Νιλ δεν μπορεί με τίποτα να πει 'Αντετοκούνμπο'

Ο Γιάννης έχει ένα διαθέσιμο ψευδώνυμο για όσους δεν μπορούν να προφέρουν το 'Αντετοκούνμπο'. Για παράδειγμα, πρότεινε στον Σακ, κατά τη διάρκεια του Draft Show, να τον φωνάζει... Σούπερμαν.

O Σακίλ Ο' Νιλ δεν μπορεί με τίποτα να πει 'Αντετοκούνμπο'

Οι συναντήσεις των θρύλων του NBA όπως ο Σακιλ Ο'Νιλ και ο Μάτζικ Τζόνσον με σύγχρονους all stars όπως ο Λεμπρόν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνήθως περιλαμβάνουν πολλά μικρά inside jokes που μπορούν να ξεκινήσουν από την επικαιρότητα των μεταγραφών και να φτάσουν ακόμα και σε 'τρολιές' τύπου “ποιος είσαι; πές μου το όνομα σου για να σε μάθω”.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη χθές κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης του Draft Show του All Star Game, της διαδικασίας δηλαδή, όπου οι αρχηγοί των ομάδων επιλέγουν τους παίκτες με τους οποίους θα φτιάξουν τα ρόστερ τους. Στη διαδικασία, που είχε ως πρωταγωνιστές τους δύο αρχηγούς Λεμπρον Τζέιμς και Γιάννη Αντετοκούνμπο, συμμετείχαν ως σχολιαστές ο Τσάρλς Μπάρκλεϊ και ο Σακιλ Ο' Νιλ. Αυτοί οι δύο θρύλοι της 90s εποχής του ΝΒΑ, αυτά τα δύο θρυλικά πειραχτήρια που συχνα-πυκνά έφταναν ακόμα και να πιαστούν στα χέρια με τους αντιπάλους τους, έβαλαν αμέσως στο στόχο τους τον σαφώς πιο ‘ψαρωμένο' Γιάννη.

Ο Τσάρλς δεν δίστασε να ισοπεδώσει τις επιλογές του Αντετοκούνμπο για τον πάγκο της ομάδας του, λέγοντας: “Ο Γιάννης κανονικά θα έπρεπε να ανταλλάξει όλο τον πάγκο του με τον Άντονι Ντέιβις” με τον ΛεΜπρον να πίνει εμφανώς νευρικά από το μπουκάλι με το νερό του.

" frameborder="0" allowfullscreen >

Από την πλευρά του ο Σακίλ αρκέστηκε σε ένα πιο ελαφρύ roasting προς τον νεαρό all star, προσπαθώντας με μάλλον επιτηδευμένη έμφαση να συλλαβίσει το όνομα του και καταλήγοντας σε ένα ακαταλαβίστικο “Anteto-Antekou-Antet”. Ο Γιάννης όμως είχε τη λύση. Μπορούμε από εδώ και στο εξής να τον αποκαλούμε Σούπερμαν.


News 24/7

24MEDIA NETWORK