Θα μπορούσε ο Butler να βρει τον Giannis στους Bucks;

Ποιους θα έδιναν οι Heat για να 'αρπάξουν' τον Jimmy Butler από τους Timberwolves και ποιες οι ελπίδες του Γιάννη Αντετοκούνμπο να τον έχει μαζί του στη νέα προσπάθεια πρωταθλητισμού!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo is fouled by Minnesota Timberwolves' Jimmy Butler during the second half of an NBA basketball game Thursday, Dec. 28, 2017, in Milwaukee. The Bucks won 102-96. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo is fouled by Minnesota Timberwolves' Jimmy Butler during the second half of an NBA basketball game Thursday, Dec. 28, 2017, in Milwaukee. The Bucks won 102-96. (AP Photo/Morry Gash) AP PHOTO/MORRY GASH

Άλλαξε ο Τζιμακός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Μέχρι να περάσουμε από τη μία εβδομάδα στην άλλη ο Butler, αφού πρώτα ζήτησε ανταλλαγή από τους Timberwolves, είχε μιλήσει για τρεις προορισμούς και πιθανότερο εξ αυτών τους LA Clippers. Οι ημέρες πέρασαν, εξελίξεις δεν προέκυψαν χειροπιαστές και με γνώμονα την επιθυμία του 29χρονου σταρ να φύγει ό,τι κι αν γίνει από τη Minneapolis, άφησε στο τραπέζι την προοπτική να παίξει για τουλάχιστον μία σεζόν στους Heat.

Η εγκυρότητα της πληροφορίας που μοιράστηκε στο twitter ο 'βετεράνος' του είδους Marc Stein δεν αμφισβητείται.

Τι παρόλα αυτά θα μπορούσαν να δώσει το Miami για να ολοκληρώσει ένα τέτοιο trade;

Η χρηστική 'μηχανή' του ESPN μάς δίνει την απάντηση. Αρκεί να έχει τα δεδομένα. Τα οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το όνομα και το συμβόλαιο του εκάστοτε παίκτη. Φυσικά δεν μπορεί να υπολογίσει τα ενδεχόμενα draft picks που συμπληρώνουν τέτοιες συμφωνίες. Εδώ είναι αποκλειστικά και μόνο 'show me the money'.

Περίπτωση 1η

Ποσοστό υλοποίησης: -10%

Ο Tyler Johnson είναι ένας καλός συμπληρωματικός γκαρντ με αξιοπρεπή νούμερα (11 πόντοι, 3.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ σε 213 ματς). Η λέξη κλειδί είναι το 'συμπληρωματικός'. Δεν έχει το ειδικό βάρος να λάβει παραπάνω από τις προβλεπόμενες πρωτοβουλίες.

Θα μπορούσε ο Butler να βρει τον Giannis στους Bucks;

Περίπτωση 2η

Ποσοστό υλοποίησης: +50%

Μια ιδανική συνθήκη για τους Heat, αλλά ταυτόχρονα ένα fair trade για τους Wolves παρά το αρνητικό πρόσημο του συστήματος. Ούτως ή άλλως οι 'λύκοι' ψάχνουν για παίκτες που να σουτάρουν καλά απ' έξω και οι δύο που δυνητικά θ' αποκτήσουν μπορούν να προσφέρουν αυτό που τους λείπει.

Θα μπορούσε ο Butler να βρει τον Giannis στους Bucks;

Περίπτωση 3η

Ποσοστό υλοποίησης: 50%

Ούτε στα όνειρά τους οι Wolves θα μπορούσαν να φανταστούν μια front line με Towns και Whitheside. Ο σέντερ των Heat θα δώσει την έλλειψη σκληράδας που λείπει από τον 'μικρό' και παράλλημα με τον Richardson θα βρουν την απειλή απ' έξω.

Θα μπορούσε ο Butler να βρει τον Giannis στους Bucks;

Πώς καταλήγει σε Clippers ή Bucks

Το Miami φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός για τον Butler. Όχι όμως ο μοναδικός.

Το ενδεχόμενο να παίζει του χρόνου στους Clippers ας μην αποκλειστεί. Τι θα ήθελαν ιδανικά οι Timberwolves για να τον στείλουν στο LA; Τον καλύτερο σουτέρ του Doc Rivers, λέγε Lou Williams. Ούτε φυσικά ο Tobias Harris θα τους πέσει 'λίγος' προκειμένου να συμπληρώνει τον Wiggins. Η ένσταση εδώ αφορά το γεγονός πως μένει στη Δύση και ενισχύσει ανταγωνιστική ομάδα.

Θα μπορούσε ο Butler να βρει τον Giannis στους Bucks;

Στις ΗΠΑ δεν αποκλείσουν, εξάλλου, το ενδεχόμενο ο Butler να δοθεί στους Bucks που ενδιαφέρονται. Τα 'ελάφια' θα προτιμούσαν να βρουν σουτέρ στην αγορά, αλλά μια ελκυστική ευκαιρία σαν του 29χρονου Τεξανού δεν παρουσιάζεται κάθε χρόνο. Αν ήθελαν θα μπορούσαν να δώσουν Bledsoe και Maker. Όλα γίνονται...

Θα μπορούσε ο Butler να βρει τον Giannis στους Bucks;

...όπως και το πιο 'τρελό' σενάριο.

Θα μπορούσε ο Butler να βρει τον Giannis στους Bucks;

Photo credits: AP Photo/Morry Gash

News 24/7

24MEDIA NETWORK