Ο Σαββίδης τούς έχει όλους στην πρίζα και υπάρχει λόγος...

Οι δύο συναντήσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεν ήταν καθόλου τυχαίες, τα "γιατί" που δεν ήταν άδικα και τα δύο βασικά ζητούμενα για το μέλλον του ΠΑΟΚ στη σεζόν. Ο Αντώνης Τσακαλέας εξηγεί τι θέλει ο Ιβάν Σαββίδης απ' όσους δουλεύουν για τον "Δικέφαλο".

Ο Σαββίδης τούς έχει όλους στην πρίζα και υπάρχει λόγος...

Πρώτα τα είπαν παρουσία όλων, και δυο ημέρες μετά τα είπαν οι δυο τους. Ο Ιβάν Σαββίδης... εξάντλησε όλα όσα είχε να πει με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, στις δυο συναντήσεις που έκαναν το τελευταίο διάστημα, και ακόμα και αν κάποιος δεν έχει πληροφορηθεί τα όσα ειπώθηκαν, μπορεί να τα φανταστεί...

ΟΙ ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

Το παιχνίδι στη Λάρισα με αντίπαλο την τοπική ΑΕ δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο τραπέζι της πρώτης συζήτησης, που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσία όλων των μελών του αγωνιστικού και του διοικητικού κομματιού της ΠΑΕ.

Με τον ΠΑΟΚ ν' αφήνει δυο βαθμούς που κρατούσε στα χέρια του, και θα του είχαν δώσει και βαθμολογικό αλλά κυρίως ψυχολογικό προβάδισμα έναντι όλων των υπόλοιπων ομάδων, ειδικά μετά τα αποτελέσματα που ακολούθησαν τις επόμενες δυο ημέρες (ήττες ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Πανιωνίου) το "γιατί" του Ιβάν Σαββίδη ήταν όχι μόνο αναμενόμενο αλλά και λογικό. Για έναν πρόεδρο και μεγαλομέτοχο που έχει συνθέσει έναν τέτοιο ρόστερ, όπως αυτό που διαθέτει ο Δικέφαλος του βορρά, η αποτυχία της ομάδας να διαχειριστεί παιχνίδια όπως αυτό στη Λάρισα δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί.

ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ... ΣΤΗ ΠΡΙΖΑ

Αυτό που προσπαθεί να πετύχει ο Ιβάν Σαββίδη είναι να καταλάβει ο καθένας από τους συνεργάτες του, είτε εκείνους που βρίσκονται στο αγωνιστικό τομέα είτε εκείνους του διοικητικού, πως αυτό που απαιτεί είναι την συνεργασία όλων με στόχο το τίτλο. Δεν το ζητάει, το απαιτεί, και αυτό το έχει κάνει ξεκάθαρο, θέλοντας να στείλει σε όλους το μήνυμα πως η ευθύνη είναι όχι μόνο ατομική αλλά και συλλογική.

Και αυτή είναι η γραμμή που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος πως η φετινή σεζόν δεν θα έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες σε πολλά επίπεδα, γεγονός που κάνει τον ΠΑΟΚ ισάξιο διεκδικητή του τίτλου.

Τα δυο ζητούμενα του μεγαλομετόχου της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ είναι η αφύπνιση και η συσπείρωση.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ"

Με τον αγώνα με την Λαμία, σχεδόν ολοκληρώνεται το 1/4 της σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να έχει, μέχρι τώρα αντιμετωπίσει τις δυο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να έχει αποτύχει να τις κερδίσει στην έδρα του, αλλά και άλλες δυο ομάδες που την δεδομένη στιγμή βρίσκονται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από το την αναμέτρηση της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ πέφτει στα βαθιά με την παρουσία του “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο,τι και αν γίνει, ο Δικέφαλος θα πάει εκεί όντας πάνω από τον Ολυμπιακό στην βαθμολογία αλλά το ζητούμενο είναι το τι ψάρια θα πιάσει στο λιμάνι.

ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ...ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ

Μέχρι τώρα, έγινε μεγάλη κουβέντα για δυο συγκεκριμένους τομείς. Ο ένας αφορούσε την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και ο δεύτερος την ένταξη των παικτών που προστέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο έμψυχο δυναμικό των "ασπρόμαυρων".

Από τότε έχει περάσει σχεδόν 1,5 μήνας, διάστημα στο οποία έχει γίνει αρκετή δουλειά για να διορθωθούν τα "κακώς κείμενα" (μικρά ή μεγάλα) με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καλείται να βάλει όλα τα δεδομένα κάτω και να βρει τις λύσεις. Από την κουβέντα δεν... μένουν εκτός οι ποδοσφαιριστές, καθώς και εκείνοι καλούνται να αντιληφθούν πως το κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός αποδείξεων.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να πείσει πρώτα τον εαυτό του και μετά τους υπόλοιπους πως το ρόστερ του δικαίως αποκαλείται "ρόστερ πρωταθλητισμού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK