Πίσω από τις λέξεις του Μίχελ κρύβεται η πολιτική του ΠΑΟΚ

Ο Λούμπος Μίχελ είχε κάμποσο καιρό να μιλήσει και αρκετά πράγματα να πει. Καταπιάστηκε με κάθε ένα κομμάτι του αγωνιστικού τμήματος χωρίς να χαριστεί: από τον πρώτο σκόρερ (Πρίγιοβιτς) μέχρι τον τελευταίο σε λεπτά συμμετοχής (Λεβέκ). Ο Αντώνης Τσακαλέας αποκωδικοποιεί κάθε ατάκα του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Πίσω από τις λέξεις του Μίχελ κρύβεται η πολιτική του ΠΑΟΚ
Μίχελ EUROKINISSI

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λούμπος Μίχελ στην εφημερίδα "Metrosport" ήρθε σε μια στιγμή που την είχε ανάγκη τόσο ο ίδιος όσο και ο ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει μια σειρά εσωτερικών συζητήσεων με αφορμή τους τριγμούς στον πάγκο, ο οποίος σταθεροποιήθηκε με παρέμβαση Ιβάν Σαββίδη.

Βέβαια για τη "στεγανοποίηση" του στερεωτικού υλικού που τοποθετήθηκε υπεύθυνος είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου και τα αποτελέσματα που θα έρθουν στους επόμενους αγώνες.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΟΠΩΣ... ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Ο Λούμπος Μίχελ έβαλε στο τραπέζι τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες ο Σέρβος επιθετικός μπορεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. "Εδώ είναι η ρήτρα, φτάστε την" είπε με τα δικά του λόγια ο Μίχελ, κάτι που άπαντες γνωρίζουν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι εύκολο να συμβεί.

Ο Πρίγιοβιτς θα πρέπει να επιστρέψει στο σκοράρισμα και να το κάνει και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα, ο Μίχελ προχώρησε τη σκέψη του, εξηγώντας πως ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση (αν χρειαστεί) να κάνει ο,τι και με τον Γκάρι Ροντρίγκες, όταν και αξιοποίησε στο έπακρο τα 3,5 εκατ. ευρώ που έφερε η πώλησή του, με την απόκτηση των Πρίγιοβιτς και Πέντρο Ενρίκε.

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ δεν "καίγεται", δεν πιέζεται, δεν έχει στόχο τη πώληση Πρίγιοβιτς τον Ιανουάριο, αλλά έχει μελετήσει το τι θα κάνει αν έρθει καλή πρόταση.

ΔΑΝΕΙΚΟΙ: ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ, ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ

Για τους δανεικούς που διαπρέπουν, ο Μίχελ εξήγησε πως ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις που έχει δημιουργήσει, καθώς μια μαζική προσπάθεια επιστροφής παικτών μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα σε μελλοντικές κινήσεις δανεισμού άλλων.

Ο Σλοβάκος έβγαλε ειδήσεις, λέγοντας πως για τον Χαρίση είναι καλό να παίζει και ν' ανεβάζει την αξία του, ενώ για τον Πέντρο Ενρίκε σκέφτεται να "ενοχλήσει" την Καραμπάγκ, καθώς θα πέσει η αυλαία της παρουσίας των Αζέρων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για τους δανεικούς εντός συνόρων, δεν τοποθετήθηκε.

ΜΑΚ - ΣΑΜΠΡΑΝΟ: ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙ

Για τους δυο δανεικούς από το ρωσικό πρωτάθλημα, ο Μίχελ ήταν ξεκάθαρος. Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να μη κινηθούν για την απόκτηση των Μακ και Σαμπράνο, αν δεν εξασφαλιστεί το εισιτήριο για το "σεντόνι". Το επόμενο καλοκαίρι οι "ασπρόμαυροι" θα κινηθούν και με όσα τους... έρθουν, αλλά τη δεδομένη στιγμή η συγκεκριμένη συζήτηση είναι η τελευταία που γίνεται εντός Τούμπας.

ΛΕΒΕΚ: ΤΟΝ... ΑΔΕΙΑΣΕ

Στην περίπτωση του Ντοριάν Λεβέκ, ο Λούμπος Μίχελ ήταν σκληρός. "Είμαστε ομάδα, δεν είμαστε καμπ καλοκαιρινών διακοπών". Ο Σλοβάκος δεν αμφισβητεί τους τραυματισμούς και τη διαχείριση αυτών, αλλά νιώθει και ο ίδιος προδομένος από τον Γάλλο, επειδή τον επέλεξε.

Ο Λεβέκ έχει αποδειχθεί... βούτυρο στον παραμικρό πόνο και ο Μίχελ ήδη αναζητά παίκτη στη θέση του σε περίπτωση που ο Γάλλος δεν πάρει άμεσα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ

Με σχεδόν ξεκάθαρο τρόπο, ο Μίχελ γνωστοποίησε τις αποχωρήσεις παικτών περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί με τον εξής τρόπο: τα παιχνίδια είναι λιγότερα λόγω απουσίας από το Γιουρόπα Λιγκ, οι παραπονεμένοι είναι περισσότεροι και θα πρέπει το ρόστερ να αποσυμφορηθεί.

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Η... απάντηση μπορεί ν' αλλάξει μέχρι τον Ιανουάριο.

Για παράδειγμα, η περσινή μεσαία γραμμή "τρώει" πάγκο. Ο λόγος για τους Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ. Κανείς από τους τρεις δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό και θα έρθει η ώρα των συζητήσεων. Ο πρώτος που θα μιλήσει είναι ο ΠΑΟΚ προς τους παίκτες.

Θέμα υπάρχει και στα άκρα, εκεί που έχουν μαζευτεί πολλοί (Μακ, Βιεϊρίνια, Πέλκας, Τζάλμα, Λημνιός), έρχεται ένας ακόμα (Μυστακίδης) και δυο δανεικοί "βγάζουν μάτια" (Ουάρντα, Πέντρο Ενρίκε).

Κάθε εκτίμηση είναι παρακινδυνευμένη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK