Το νέο γήπεδο του ΠΑΟ, η καλύτερη είδηση για ΑΕΚ

Η αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχει εκπονήσει σχέδιο για την κατασκευή γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή, μόνο χαμόγελα μπορεί να προκαλέσει στις τάξεις της ΑΕΚ, σε ό,τι έχει να κάνει με τα σχέδια κατασκευής του δικού της γηπέδου.

Το νέο γήπεδο του ΠΑΟ, η καλύτερη είδηση για ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ ήταν εδώ και καιρό γνωστή η πρόθεση της κυβέρνησης να διευκολύνει με όποιο τρόπο μπορεί ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις για το θέμα του γηπέδου στο οικόπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και όσοι γνωρίζουν καλά, είχαν αντιληφθεί ότι δεν πρόκειται για πολιτικά τεχνάσματα, αλλά για ουσιαστική πρόθεση να βοηθηθεί η Ένωση προκειμένου να κατασκευάσει το σπίτι της. Κι όταν λέμε να βοηθηθεί, εννοούμε να προχωρήσουν νέες νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε να ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια που βάζει ο Δήμος.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας σε συνεργασία με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, θα καταθέσουν πλήρες σχέδιο για την κατασκευή γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή, επιβεβαιώνεται από ακόμη μια πλευρά, ότι στην κυβέρνηση έχουν ειλικρινή πρόθεση να βοηθήσουν τις άλλες δύο μεγάλες ομάδες της Αττικής να κάνουν δικά τους «σπίτια».

Το νέο γήπεδο του ΠΑΟ, η καλύτερη είδηση για ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το θετικό στην περίπτωση του Παναθηναϊκού βέβαια, φαίνεται πως είναι η στάση Καμίνη να εξυπηρετήσει τον σύλλογο και όχι να του βάλει εμπόδια, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της ΑΕΚ με τον Άρη Βασιλόπουλο, ο οποίος μονίμως δημιουργεί προβλήματα, αντί να συνδράμει προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Δεν χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες για να γίνει αντιληπτό πως μια εξαιρετικά καλή είδηση για τον Παναθηναϊκό, προκαλεί παράλληλα ενθουσιασμό και στους «κιτρινόμαυρους». Ο λόγος είναι προφανής... Mε την κυβέρνηση να παίρνει πρωτοβουλίες για να «τρέξει» το θέμα του γηπέδου των «πρασίνων» από μηδενική βάση, μοιάζει πολύ ευκολότερο να προχωρήσει και το ζήτημα της ΑΕΚ, σε μια περίοδο που οι αντιδράσεις στην Ένωση χτυπούν... κόκκινο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK