"Τον παίρνεις για... στόπερ κι αποδυτήρια"!

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ παρουσιάζει το... πραγματικό προφίλ της "μεταγραφής Τόρο", για να αποδείξει πως στο εν λόγω τάιμινγκ αποτελεί έξυπνη/σωστή κίνηση. Γιατί λένε πως θα είναι... "Λάζαρος Νο 2" & μια... ανέκδοτη ιστορία με πρωταγωνιστή γνωστό agent & το θεωρητικό τότε ενδεχόμενο επιστροφής Τοροσίδη στον Πειραιά.

"Τον παίρνεις για... στόπερ κι αποδυτήρια"!

Έλληνας...

Εν ενεργεία διεθνής...

Παίκτης προσωπικότητα...

Έμπειρος, με παραστάσεις Serie Α σε όλα τα επίπεδα...

Πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, σε Πρωταθληματικές εποχές, o οποίος γνωρίζει την τεράστια πίεση του κλαμπ και το βάρος της φανέλας του...

Ποδοσφαιριστής που από το περασμένο καλοκαίρι ψάχτηκε πολύ για να γυρίσει στον Πειραιά...

Στα δικά μου μάτια αυτό είναι το... προφίλ της μεταγραφής του... ηγετικού Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό, το οποίο και δίνει σημαντική αξία στην απόκτησή του. Ναι, στα 33 του χρόνια... Κι από σεζόν που έβγαζε τραυματισμούς στην Μπολόνια... Και με τους "ερυθρόλευκους" στην θέση του δεξιού μπακ να διαθέτουν ένα μεγάλο ταλέντο τύπου Μασούρα, αλλά κι έναν Ομάρ για τον οποίο μπορεί να σκάσει προσφορά τον Αύγουστο.

Θεωρώ, λοιπόν, πως ο "Τόρο" αποτελεί μια έξυπνη και συνάμα σωστή κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού. Πόσο μάλλον από την στιγμή που είναι εμφανές πλέον πως την ερχόμενη σεζόν θα περιμένει βασικά από τους Έλληνες να... αναπτύξουν ηγετική δράση ή και να κάνουν την διαφορά. Αν τα καταφέρουν είναι πάντως ένα καλό... στοίχημα για όλους!!

Δεν μπορώ να προβλέψω αν ο Τοροσίδης θα έχει φανέλα βασικού στην δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό. Αυτό όμως, δεν αποτελεί για μένα το βασικό ζητούμενο της εν λόγω μεταγραφής. Γιατί θεωρώ πως γενικότερα ο οργανισμός Ολυμπιακός χρειαζόταν έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή...

Εξηγούμαι με ένα... παράδειγμα: όσοι ζουν τον Λάζαρο στον Ολυμπιακό τον τελευταίο μήνα έχουν να λένε πως εκτός από την αγωνιστική του προσφορά εξίσου σημαντικός είναι και ο ρόλος, η... συνεισφορά του του στα "ερυθρόλευκα" αποδυτήρια. Κατά κάποιο τρόπο, λοιπόν, ο Τοροσίδης , είναι μεταγραφή... Χριστοδουλόπουλος Νο 2 για τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι που προσπαθεί να κτίσει από την αρχή μια νέα ομάδα, με... ελληνικές βάσεις και δυνατά αποδυτήρια!

Με τον "Τόρο" ο Ολυμπιακός στην θέση του δεξιού μπακ βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη που μπορεί να γίνει ο... μέντορας του "άγουρου" Μασούρα ή να αποτελέσει τον πλέον αξιόπιστο "αντι – Ομάρ", ότι κι αν συμβεί με τον Νορβηγό. Επίσης, ο Τοροσίδης ακόμη και την θέση του αριστερού μπακ καλύπτει εφόσον βέβαια χρειαστεί, από την στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να επενδύσουν ως δίδυμο στους νεαρούς Κούτρη -Τσιμίκα.

Στην Ιταλία δε έλεγαν απο την Παρασκευή, όταν διέρρευσε πως έκλεισε στον Ολυμπιακό, πως έρχεται βασικά για... στόπερ!

Αντί για επίλογο δικό μου θα μεταφέρω την άποψη γνωστού και έμπειρου Έλληνα agent, με... πλούσιο βιογραφικό και εξωτερικού, όπως αυτή κατατέθηκε πριν από περίπου 2 μήνες, σε... επώνυμη ποδοσφαιρική παρέα, σε μια ανύποπτη στιγμή και οφ δι ρέκορντ συζήτηση. Όταν, λοιπόν, του τέθηκε η ερώτηση αν θα έπαιρνε τον Τοροσίδη στον Ολυμπιακό, στην ηλικία και στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα,ο agent απάντησε: " Ναί, θα τον έπαιρνα... Για στόπερ, μπακ και για τα... αποδυτήρια "!

News 24/7

24MEDIA NETWORK