"Ντοπαρισμένη"; Κουρασμένη και "χαλασμένη" στο μυαλό!

Η αβοήθητη από λύσεις ΑΕΚ δεν νίκησε για τρίτο σερί ματς, ηττήθηκε στη Λάρισα και "έφαγε" το χαστούκι που της χρειαζόταν στο πιο σωστό τάιμινγκ. Επιτέλους, τέλος το αήττητο σερί που παρέσυρε τον κόσμο να ... πανηγυρίζει και τις ισοπαλίες με Απόλλωνα. Τι γίνεται από εδώ και πέρα. Γράφει ο Μ. Ναβροζίδης

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ EUROKINISSI

Στη Λάρισα, σε μία έδρα που η ΑΕΚ παραδοσιακά δυσκολεύεται, αποδείχθηκε και στους πλέον δύσπιστους ότι οι ποδοσφαιριστές του Χιμένεθ δεν είναι ντοπαρισμένοι. Περισσότερο κουρασμένοι, αγχωμένοι, εκνευρισμένοι έμοιαζαν παρά... υπερφυσικοί.

Η ΑΕΛ το πήρε το παιχνίδι βασισμένη στον... τσαμπουκά, κάτι άλλο από τεχνικής άποψης δεν επέδειξε. Μικρό το κακό, γιατί υπάρχει και ο δεύτερος αγώνας στο ΟΑΚΑ και η πλήρης ΑΕΚ (φτου φτου) δεν νομίζουμε πως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 και να προκριθεί στον τελικό.

Όπως είχαμε γράψει και μετά το Περιστέρι, η Ένωση βγάζει κούραση πλέον και νεύρα. Φάνηκε, αυτό, στη φάση που Λάζαρος - Βράνιες αντάλλαξαν μερικά "γαλλικά" επειδή ο πρώτος δεν του πάσαρε την μπάλα, ενώ ο Βόσνιος ήταν φάτσα με το τέρμα.

Εντάξει, αυτά συμβαίνουν την ώρα μίας "μάχης", αλλά ο Χιμένεθ πρέπει να το προλάβει τώρα πριν μεγαλώσει το... σπυρί και πνιγεί η ΑΕΚ από τα προβλήματα απουσιών και τα "ψυχολογικά" της.

Η Ένωση μπορεί να διατηρούσε ένα αήττητο σερί που χάθηκε, αλλά προς Θεού είχε καταντήσει βαρετό να πανηγυρίζονται οι ισοπαλίες με τον Απόλλωνα, με τον Ατρόμητο και την Ντιναμό, παιχνίδια στα οποία η ομάδα θα μπορούσε να πάρει τις νίκες, εάν έκανε το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο, να έβαζε γκολ.

Το μυαλό έχει... χαλάσει και σαν να μην φτάνει η κούραση, υπάρχουν και οι τραυματισμοί που φανερώνουν ότι τα... δεύτερα βιολιά του ρόστερ δυσκολεύονται να καλύψουν τα κενά και αποδεικνύεται ότι το λούκι το τραβούν 15-16 ποδοσφαιριστές.

Η ήττα αυτή πάντως θεωρητικά ήρθε στο καταλληλότερο σημείο. Δεν επηρεάζει το μεγάλο στόχο που είναι το πρωτάθλημα, θα ταρακουνήσει το σύνολο για να μάθει να ζει στη νέα πραγματικότητα που οι δυνάμεις, μαζί με την σούπερ ψυχολογία δεν θα είναι άπειρες.

ΜΟΡΑΝ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ... ΑΛΛΟΥ

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που ο Μοράν χτυπάει αντίπαλο βρώμικα. Κάποιος να τον... μαζέψει γιατί δεν προσφέρει που δεν προσφέρει αυτά για τα οποία τον έφεραν στην ΑΕΚ (ως αντι - Γιόχανσον), κάνει κι αυτές τις... μαγκιές και δυσκολεύει τη θέση του περισσότερο.

Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

Για τις μπάλες που επιλέγει να μην μοιράζει ο Λάζαρος και να πηγαίνει μόνος του προς τη... δόξα, για τη Λάρισα δεν θα το κάνουμε θέμα για-μια δυο φάσεις που το πήρε πάνω του. Άλλωστε κι όταν τις έδωσε είδαμε ότι γκολ δεν μπήκε.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΝΤΑΜ

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος θεωρείται περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ. Όσο όμως ο Χιμένεθ δεν το δίνει μία μικρή... ευκαιριούλα, ο παίκτης που είναι και χαμηλών τόνων θα χάνει την αξία του

News 24/7

24MEDIA NETWORK