#Τineaftosre: Ο Λάζαρος που η ΑΕΚ πρέπει να τον ανανεώσει τώρα!

Θες πρωταθλήματα; Θες κύπελλα; Θες νταμπλ και τέτοια; Μόνο σε προσωπικότητες, ολίγον... τρελούς τύπου Λάζαρου εμπιστεύεσαι τις προσδοκίες σου. Ο άνθρωπος είναι για να φεύγει και παίζει λες και ήρθε στην ΑΕΚ τον Γενάρη. Τον χάνεις τέτοιο παικταρά; Δεν τον χάνεις!

#Τineaftosre: Ο Λάζαρος που η ΑΕΚ πρέπει να τον ανανεώσει τώρα!

Τα γράφαμε και μετά τον Πλατανιά, ότι ο "οικοδόμος" εκτός από παικταράς είναι και τίμιος άνθρωπος, διότι ενώ δεν τα έχει βρει με την ΑΕΚ την ιδρώνει τη φανέλα και μάλιστα με τρόπο τέτοιο που είναι σαν να "απαντάει" στη διοίκηση. Πάντα υπέρ της ομάδας, που έπρεπε να τον είχε "κλειδώσει" μετά τη γκολάρα κόντρα στον Ολυμπιακό. Θυμάστε (και πώς να το ξεχάσεις), στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Γκολάρα με τους "ερυθρόλευκους", ευρωγκολάρα με τη Ριέκα, νταμπλική γκολάρα με τη Λάρισα. Τι να πεις; Ότι δεν αξίζει ένα καλό συμβόλαιο, ίσως το τελευταίο της καριέρας του, το αξίζει και με το παραπάνω. Στην τσέπη κανενός δεν θα μπούμε, αλλά εδώ μιλάμε για γεγονότα. Ο Λάζαρος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με διαφορά...

Κι στην Ένωση πρέπει να "τρέξουν" τώρα να τον ανανεώσουν, γιατί με τέτοιες εμφανίσεις, όχι ο Ολυμπιακός, μην εμφανιστούν και τίποτα "περίεργοι" από Ασία μεριά και τα... σκάσουν τόσο "χοντρά" στον 31χρονο που θα είναι δύσκολο ν' αρνηθεί να εξασφαλιστεί για όλη του τη ζωή και με το παραπάνω.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Σ' ένα ματς, λοιπόν, που σκότωσες το... θηρίο και πήρες πρόκριση στο 94', ο Λάζαρος ήταν αυτός που σου έδωσε τη λύση με μοναδική εκτέλεση, μία έμπνευση που θα συζητιέται για χρόνια ολόκληρα.

Κι όλα αυτά ενώ ο Χιμένεθ "μπλοκαρίστηκε" με το 3-5-2 και τα μεγάλα ατού Λιβάγια, Αραούχο δεν τραβούσαν. Ο Λάζαρος ήρθε από τον πάγκο, με ενοχλήσεις από το παιχνίδι στη Κρήτη (που επίσης καθάρισε εκείνος), και σου έδωσε την πρόκριση στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο άνθρωπος που έχτισε αυτό που έχουν τη χαρά να βλέπουν οι ΑΕΚτζήδες μετά από χρόνια ξηρασίας, μόνο κερδισμένος θα βγει αν "τελειώσει" πετυχημένα το θέμα του Χριστοδουλόπουλου. Είναι δεδομένο αυτό, θ' ανέβει level, ειδικά δε από τη στιγμή που τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ορέγονται ανταγωνιστές του τίτλου για τη νέα σεζόν.

Εκτός από αγωνιστικό, είναι και θέμα πρεστίζ να τον κρατήσεις στο ρόστερ σου γιατί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι αυτός που έχει αποδείξει με έργα ότι το αξίζει. Ο Λάζαρος δεν θα χάσει αν φύγει από την ΑΕΚ, και τίτλους να μην πάρει εκεί που θα πάει, οι οικονομικές απολαβές σίγουρα θα είναι διπλάσιες από τις τωρινές του.

Η ΑΕΚ, όμως, θα μπορέσει να βρει έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου για να καλύψει το κενό; Δεν είναι δα και εύκολο...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΟΚ

Τελικός, ξανά με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μ' όλα αυτά που έχουν συμβεί διότι την ΑΕΚ θα την "πυροβολήσουν" αν δεν το κατακτήσει με τη δικαιολογία ότι αν το πάρει ο ΠΑΟΚ, θα φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα κτλ. κτλ.

Τι να κάνεις; Όταν είσαι πρωταθλητής αυτά έχει ζωή... Η Ένωση δεν παίζει καλά το τελευταίο διάστημα, ο τελικός όμως είναι τελικός κι αν καταφέρει να δώσει ένα τελευταίο πουσάρισμα, τότε η χρονιά θα κλείσει με νταμπλ και κανείς δεν θα αμφισβητήσει ότι οι παίκτες του Χιμένεθ ήταν οι καλύτεροι φέτος, και τα άξιζαν όλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK