Το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ ήταν τουλάχιστον επεισοδιακό, αν όχι εκρηκτικό.

Διότι αφότου ο Λέο Μάτος έδωσε στον "Δικέφαλο" το προβάδισμα, με την εύστοχη κεφαλιά πάνω από Στρέζο και Κοροβέση, η κάμερα συνέλαβε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να πανηγυρίζει εν εξάλλω το 2-1. Μάλιστα γύρισε προς το πέταλο που βρισκόταν πίσω από την εστία του και φώναξε δις "έτσι σας γαμ...", συνοδεύοντας όσα έλεγε με χαρακτηριστικές κινήσεις του σώματός του που παραπέμπουν σε σεξουαλική πράξη.

Ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει, αν είχε προηγηθεί οτιδήποτε που τον οδήγησε ν' αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο. Μόνο ο ίδιος ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, ο οποίος παρόλα αυτά όφειλε να είναι πολύ πιο συγκρατημένος και να μην δώσει δικαιώματα.

Inline Image

Μοιραία η κερκίδα αντέδρασε έντονα και τη στιγμή που ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, αφού είχε συμβουλευτεί τον τέταρτο για το τι είχε μεσολαβήσει χωρίς εν τέλει να επέμβει με κάρτες, έστελνε τις δυο ομάδες στ' αποδυτήρια ακούστηκε το σύνθημα "πουτ... πουτ... του Πασχαλάκη η μάνα".

ADVERTISING

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πασχαλάκης, αφού έκανε κίνηση μεταμέλειας προς την κερκίδα, θέλησε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας στην κάμερα της NOVA, πως "υπήρχε ένταση και στο δεύτερο γκολ ξέσπασα. Το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν χωρίζει. Ό,τι κι αν γίνει στο γήπεδο στο τέλος πρέπει να δίνουμε τα χέρια και να προχωράμε".