Ασπίδα Χιμένεθ σε Μασούντ!

Ο Σοτζέι Μασούντ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου προ κενής εστίας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να βγαίνει μπροστά και να τον υπερασπίζεται (VIDEO).

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
masoud EUROKINISSI

Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Είναι ένας από τους άγραφους κανόνες του αθλήματος που είδαμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου.

Σέρχιο Αραούχο και Σοτζέι Μασούντ αστόχησαν πολλές φορές από πλεονεκτική θέση, με τον Ιρανό, ωστόσο, να αποτυγχάνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το ένα μέτρο στο 51ο λεπτό.

Αυτή η φάση επηρέασε αρκετά τον έμπειρο άσο που ήταν απαρηγόρητος στα αποδυτήρια. Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζοντας πως η ψυχολογία παίζει σπουδαίο ρόλο στο ποδόσφαιρο, βγήκε μπροστά και στήριξε τον παίκτη του στη συνέντευξη Τύπου.

"Σίγουρα τον έχει επηρεάσει. Ένας τέτοιος παίκτης, με τέτοια ποιότητα, να χάσει τέτοια ευκαιρία. Δεν ήταν ο μόνος που έχασε ευκαιρίες. Και στον ίδιο τον Μασούντ και στους άλλους, είπα συγχαρητήρια, αυτός που τα χάνει, είναι αυτός που ψάχνει τα γκολ. Να συνεχίσετε να ψάχνετε τα γκολ", ήταν τα λόγια του.

Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ έχει μπροστά της τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ συνεχίζει και στο θεσμό του κυπέλλου έχοντας για αντίπαλο στους "4" την ΑΕΛ.

Δείτε ξανά τη φάση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK