Η "ντρίμπλα" του Λάζαρου στο... στενό μαρκάρισμα του ρεπόρτερ!

Ο Χριστοδουλόπουλος κατάλαβε ότι η επόμενη ερώτηση θ' αφορά το μέλλον του στην ΑΕΚ και πολύ... ευγενικά απομάκρυνε το μικρόφωνο!

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI

Όσο κι αν η κουβέντα για το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ανήκει στην επόμενη ημέρα του... τίτλου, εξακολουθεί ν' απασχολεί. Ιδίως από τη στιγμή που η πρόσφατη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν έφερε το επιθυμητό, για κάθε πλευρά, αποτελέσματα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ως βασικός πρωταγωνιστής στην πορεία πρωταθλητισμού, πανηγύρισε αγκαλιά με την κόρη του Στέλλα, το αστέρι του, την κατάκτηση του τίτλου και παράλληλα κλήθηκε να μιλήσει για όλα αυτά που έζησε εφέτος.

Μίλησε για δικαίωση των κόπων, ότι "γι' αυτό παλεύαμε" και ευχαρίστησε τον κόσμο, αλλά όταν αντιλήθηκε πως η επόμενη ερώτηση του Μανώλη Βογιατζάκη, του ρεπόρτερ της NOVA στ' αποδυτήρια της ΑΕΚ, θ' αφορά το μέλλον του έκανε... σπριντ και ξέφυγε με τρομερή ντρίμπλα. Σαν αυτές που έκανε πολλάκις στη διάρκεια της σεζόν.

" Να 'σαι καλά, Μανώλη, να 'σαι καλά", τόνισε προτού καν ακούσει τι είχε να του πει ο δημοσιογράφος του συνδρομητικού καναλιού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK