Ο... ντεμικός Γιαννιώτας κάνει πραγματικότητα το όνειρο του πατέρα του!

Μεγάλωσε σε αεκτζίδικη οικογένεια και λάτρευε τον Νικολαΐδη ως ποδοσφαιριστή. Πλέον ήρθε η ώρα, για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να "υπηρετήσει" ποδοσφαιρικά τον Δικέφαλο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας ο... Λάζαρος της ΑΕΚ μετά τα όσα αιφνιδιαστικά συνέβησαν την Τετάρτη;

Προφανώς και ναι, απ' όποιο πρίσμα κι αν το δει κανείς. Εκτός του ότι οι δυο τους αγωνίζονται στην ίδια θέση (στα άκρα της επίθεσης), πήραν αυτό το καλοκαίρι, με διαφορά λίγων εβδομάδων, την απόφαση να παίξουν στην ομάδα που του... ακολουθούσε από πιτσιρίκια.

Αν και Μακεδόνας, ο Γιαννιώτας έχει παραδεχθεί ότι όλο το περιβάλλον του ήταν κιτρινόμαυρο - το κιτρινόμαυρο της Ένωσης. Κυρίως δε ο τρελό-ΑΕΚτζής πατέρας του, ο οποίος τον πηγαινοέφερνε από το Νεοχώρι Χαλκιδικής στη Θεσσαλονίκη για να προπονείται με τον Άρη από τα 13 του.

Το... μακρινό 2012, όταν ήταν 19άρης και άγουρος ποδοσφαιρικά, ο Γιαννιώτας έδινε συνέντευξη στην εφημερίδα Goal. Μέρος της οποίας είχε αναδημοσιεύσει το Contra.gr.

Τότε τα παραδεχόταν όλα λέγοντας ότι " ο πατέρας μου είναι τρελός ΑΕΚτζής. Άρρωστος. Δύο όνειρα έχει: να με δει με τη φανέλα του Άρη και τώρα να με δει να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι μου είπε: Εγώ θέλω να σε δω εκεί. Αλλά αποφασίζεις μόνος σου. Να αποφασίσεις αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα''. Του είπα ότι στον Άρη είμαι καλά, αισθάνομαι όμορφα και θέλω να συνεχίσω εκεί. Το σεβάστηκε και μου έδωσε να καταλάβω ότι έκανα το σωστό".

Στην ίδια συνέντευξή του είχε προσθέσει: " Στο δωμάτιό μου έχω δύο αφίσες κρεμασμένες. Μία με τον Κόκε μπροστά σε μία θύρα του γηπέδου, όπου γίνεται χαμός από πανηγυρισμούς, και μία του Ντέμη Νικολαΐδη. Τον λάτρευα ως παίκτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK