Βράνιες - Πρίγιοβιτς σημειώσατε... άσο!

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Πανιώνιο, εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και o Ογκνιέν Βράνιες αποδείχθηκε μεγάλο... μέντιουμ, γιατί μετά το 4-0 της Ένωσης επί της Ξάνθης και το χατ-τρικ του, προέβλεψε πώς θα πάει η ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας.

Βράνιες - Πρίγιοβιτς σημειώσατε... άσο!
vranies prijovic

Ο Ογκνιέν Βράνιες, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιώνιου σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, δικαιώθηκε για το... προφητικό τηλεφώνημα που είχε κάνει στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Τι είχε συμβεί; Ο Βόσνιος κόντρα στην Ξάνθη πέτυχε χατ-τρικ και στη μεικτή ζώνη είχε μεγάλα... κέφια, παρότι δεν συνηθίζει να μιλάει στα μίντια.

Αποκάλυψε λοιπόν ότι πριν το παιχνίδι με τους Ακρίτες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον καλό του φίλο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ( σ.σ. συμπαίκτης του αδερφού του Στόγια στη Λέγκια) και του εκμυστηρεύτηκε πως:

"Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, χθες πήρα τον φίλο μου τον Πρίγιοβιτς και του είπα ότι θα μας υποδεχτούν στην Τούμπα σαν πρωταθλητές..."

Την επομένη της αποκάλυψης του Βράνιες, ο Σέρβος "μπόμπερ" του ΠΑΟΚ απάντησε στον στόπερ της ΑΕΚ ως εξής: "Βλέπω ότι τον βοήθησε πολύ η συνομιλία μαζί μου, έκανε άμεσα χατ-τρικ. Του είπα, πάντως, ότι οι πρωταθλητές θα σας υποδεχθούν στο καμίνι της Τούμπας."

"Νίκη"... 1-0 για τον Βράνιες, δηλαδή, στην πρώτη "γιουγκοσλάβικη"... μιντιακή σύγκρουση, μία εβδομάδα πριν έρθουν τετ-α-τετ για την γνήσια κόντρα εντός των τεσσάρων γραμμών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK