Η απουσία του "τελειωμένου" Στόουκς δεν "χαλάει" κανέναν στον Απόλλωνα

Ο Αντονι Στόουκς δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει στο αεροπλάνο επιστροφής στην Αθήνα αλλά αυτό ουδόλως ενοχλεί τους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης. Μη σας πούμε ότι ανακουφίζονται κιόλας.

Celtic's Anthony Stokes accepts a high ball as Ajax coach Frank de Boer, rear, watches,  during the Champions League Group H soccer match between Ajax Amsterdam and Celtic Glasgow at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Nov. 6, 2013. (AP Photo/Peter Dejong)
Anthony Stokes AP IMAGES

Αν νομίζετε ότι η αδικαιολόγητη απουσία του Αντονι Στόουκς από τις προπονήσεις του Απόλλωνα ενοχλεί τους ανθρώπους της "ελαφράς ταξιαρχίας" μάλλον γελιέστε.

Ο Ιρλανδός φορ, που αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όχι μόνο δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του αλλά έχει ταλαιπωρήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα με τα τερτίπια του.

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλοι μπελάδες που κάποιοι δεν θα είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα ο Στόουκς να παραμείνει στην πατρίδα του και να μην μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα.

Ειδικά τώρα που ο Απόλλων έχει βάλει σε ράγες την υπόθεση της σωτηρίας, ο Ιρλανδός μάλλον δεν θεωρείται απαραίτητος. Το αντίθετο.

Ετσι λοιπόν αναμένεται να "τελειώσει" με συνοπτικές διαδικασίες από τον Απόλλωνα για να μην δισαλευθεί και η ηρεμία στα αποδυτήρια.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK