Στενό μαρκάρισμα σε Παράσχο για παραμονή αλλά...

O Γιώργος Παράσχος απολαμβάνει τα υψηλά ποσοστά δημοφιλίας του στη Ριζούπολη αλλά είναι αδύνατον να παραμείνει στον Απόλλωνα. Ο Μακεδόνας τεχνικός το πήρε απόφαση να αλλάξει στέγη.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σκάρτο εξάμηνο έμεινε στον Απόλλωνα ο Γιώργος Παράσχος αλλά μέσα σ' αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα πρόλαβε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των παικτών αλλά και του σταφ της ομάδας.

Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν οι τελευταίοι ότι ο Μακεδόνας τεχνικός βρίσκεται σχεδόν και με τα δύο πόδια μακριά από τη Ριζούπολη, έπεσαν πάνω του με στόχο να τον μεταπείσουν.

Η πίεση ήταν πάρα πολύ στενή και δουλεύτηκε επί μέρες, πλην όμως δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Παράσχος παρουσιάζεται αμετάπειστος και αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει ούτε με τους ποδοσφαιριστές ούτε με το σταφ.

Επίσης, ο Μακεδόνας κόουτς δεν έχει μιλήσει και δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα. Το τηλέφωνό του είναι ανοιχτό και όποιος θέλει μπορεί να τον "ενοχλήσει" ανά πάσα στιγμή. Αλλωστε ποτέ στην καριέρα του ο Παράσχος δεν απέρριψε πρόταση χωρίς να τον ακούσει.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK