Παγκόσμιο ρεκόρ... προσφυγών στον Άρη

Ένα ιδιότυπο… παγκόσμιο ρεκόρ φαίνεται ότι κυνηγάει η ΚΑΕ Άρης αφού από τους παίκτες της προηγούμενης σεζόν, ήδη 8 έχουν κάνει είτε προσφυγή στον ΕΣΑΚΕ είτε καταγγελία στη FIBA για τα χρωστούμενα της προηγούμενης σεζόν ενώ η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει τις αμέσως επόμενες μέρες!

BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την Πέμπτη λοιπόν ήταν σειρά του Βασίλη Σίμτσακ (ο οποίος ως γνωστόν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι) αλλά και του Σέρβου Ντραγκίτσεβιτς να καταθέσουν προσφυγή ώστε να έχουν ελπίδες να πάρουν δικαστικά στα χρήματά τους.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες όταν προ λίγων ημερών ο εκπρόσωπος του Σίμτσακ ζήτησε τα οφειλόμενα παράγοντας της ΚΑΕ του είπε «κάνε προσφυγή» έτσι ώστε να κερδιθεί από την πλευρά της ομάδας μπόλικος χρόνος μιας και οι προσφυγές εκδικάζονται με μεγάλη καθυστέρηση.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος που κατέθεσε προσφυγή/καταγγελία ήταν ο διωγμένος Αμερικανός Ντέβιν Μαρμπλ και ακολούθησαν οι Τζένκινς, Κάμινκς, Γιάνκοβιτς, Καββαδάς, Σανικίτζε και πλέον και οι Σίμτσακ και Ντραγκίτσεβιτς.

Αναμένεται, δε, να ακολουθήσουν άμεσα και οι Ζάρας (θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ) και Ξανθόπουλος (είναι ήδη μέλος της ΑΕΚ), δηλαδή οι μόνοι που δεν έκαναν προσφυγή παρότι τους οφείλονται χρήματα είναι οι παίκτες που παραμένουν στον Άρη από την προηγούμενη σεζόν, δηλαδή οι Τσαϊρέλης, Μούρτος και Φλιώνης…

Γ.Ψ.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK