Το "καρφί" του Γιαννάκη για πλούσιες ομάδες που "βάζουν 49-50 πόντους" ακούστηκε μέχρι...

Ποια ομάδα ξοδεύει υψηλά ποσά για να ενισχυθεί, αλλά έχει σούπερ επιθετικό πρόβλημα; Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη... χρησιμοποίησε ως παράδειγμα για να εξηγήσει την επιθετική δυστοκία του Άρη!

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ικανοποιημένος από την παραγωγικότητα του Άρη ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν μπορεί να είναι. Σ' άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα του έμεινε κάτω από τους 60 πόντους, με 20/50 σουτ εντός πεδιάς, και αυτό ήταν ένα βασικό πρόβλημα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα το 63-57.

Οι "κίτρινοι" έχουν τη χειρότερη επίθεση στη Stoiximan.gr Basket League με μόλις 302 πόντους σε πέντε ματς και πασχίζουν να βρουν λύση σ' ένα πρόβλημα που διογκώνεται όσο κυλάει η σεζόν.

Πάντως ο "Δράκος" υπεραμύνθηκε της δουλειάς που γίνεται στην προπόνηση, κάνοντας λόγο για επιμονή σ' αυτό το κομμάτι, και προσπάθησε να δικαιολογήσει τους παίκτες του λέγοντας ότι " βγάλαμε εύκολα σουτ, δεν τα βάλαμε. Βγάλαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να τις βάλουμε. Εδώ μιλάμε για ομάδες που βάζουν τεράστια ποσά και βάζουν 49 και 50 πόντους. Θέλω να πω ότι είναι ένα παιχνίδι που προσπαθείς με ενέργεια, πάθος, ακόμη και με λάθος επιλογές. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλη αθλητική, τεχνική και πνευματική ποιότητα που δεν τα καταφέρνουν. Συμβαίνει".

Αν αυτή η κεκαλυμμένη ατάκα, αλά Πυθία, αφορούσε συγκεκριμένη ομάδα που έχει επιθετικό πρόβλημα, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει κατά το δοκούν όσα είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK