Αυτός που... χάλασε τη μεταγραφή του Σωκράτη στην Άρσεναλ, τώρα τον φέρνει Λονδίνο

Με ποιον τρόπο χάλασε η μεταγραφή του Σωκράτη στους "κανονιέρηδες" για τέταρτη φορά, και πώς ένα απρόοπτο περιστατικό στον χθεσινό (4/5) αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Άρσεναλ φέρνει τον "Πάπα" πιο κοντά από ποτέ στο Λονδίνο;

Αυτός που... χάλασε τη μεταγραφή του Σωκράτη στην Άρσεναλ, τώρα τον φέρνει Λονδίνο
AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Όπως σας είχε γράψει πριν κάποιες μέρες το Contra.gr, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να γίνει κάτοικος Λονδίνου έναντι 20.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής αμυντικός φιγουράρει στα μεταγραφικά των "κανονιέρηδων", αλλά η τέταρτη! Την περυσινή σεζόν, η Άρσεναλ "χτύπησε την πόρτα" της Μπορούσια Ντόρτμουντ φοβούμενη πως θα χάσει τον Κονσιελνί.

Τελικά, η περίπτωση του Γάλλου στόπερ στη Μαρσέιγ δεν ευδοκίμησε και ο "Πάπα" που προοριζόταν για αντικαταστάτης του, παρέμεινε στη Βεστφαλία, με συνέπεια το στόρι να λήξει κάπου εκεί. Να, όμως, που τα πράγματα πήραν μια απρόσμενη τροπή...

Στον χθεσινό αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Άρσεναλ για τους "4" του Europa League, ο 32χρονος αμυντικός των Λονδρέζων υπέστη ρήξη στον αχίλλειο που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης έξι μήνες και παράλληλα θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο άνθρωπος που... χάλασε την μεταγραφή του Σωκράτη στην Άρσεναλ, πλέον, τον έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο κατώφλι του "Έμιρεϊτς" και το μόνο που μένει να μάθουμε είναι αν τελικά ο Έλληνας στόπερ θα φορέσει το "κανόνι" των Λονδρέζων στο στήθος στην μετά Βενγκέρ εποχή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK