Ο τρελός όρος του Εζίλ για να ανανεώσει με την Αρσεναλ...

Θέλει να ανανεώσει με την Αρσεναλ ο Μεσούτ Εζίλ. Θέλει επίσης και αύξηση, λογικό. Αλλά δεν ζητάει μόνο αυτά από τους Gunners. Ο τελευταίος όρος που βάζει δεν αποκλείεται να δημιουργήσει θέμα.

Ο τρελός όρος του Εζίλ για να ανανεώσει με την Αρσεναλ...

Όλα τα είχαμε ακούσει στο τρελό κόσμου του σύγχρονου ποδοσφαίρου, αλλά όχι και αυτό. Να υπάρχει απαίτηση αλλαγής αριθμού... φανέλας για να υπογράψει κανείς ανανέωση συμβολαίου!

Και όμως, την είχε ο Μεσούτ Εζίλ. Ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, ίσως ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής των "Gunners", εκτός από μία γενναία αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του (αυτό, δα, έλειπε) ζήτησε να αλλάξει και νούμερο!

Προσώρας έχει το 11, αλλά φαίνεται ότι δεν τον ικανοποιεί. Θέλει το 10 ο Γερμανός που όμως και να το κάνουμε έχει άλλη χάρη. Στο κάτω-κάτω φοράει το ίδιο και στην Εθνική Γερμανίας των αστέρων, γιατί όχι και στην Αρσεναλ;

Υπάρχει μόνο ένα μικρό εμπόδιο...Το 10 το έχει ο Τζακ Γουίλσιρ. Εντάξει, όχι βασικός στα σχέδια του Αρσέν Βενγκέρ αλλά όχι και να δώσει και το νούμερό του για να ικανοποιηθούν τα γούστα του Εζίλ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK