Γι' αυτόν τον 17χρονο "ξηλώνεται" ο Σιμεόνε

Η Ατλέτικο κερδίζει στην κούρσα Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Παρί και Γιουνάιτεντ και ετοιμάζεται να κλείσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας. Στην Μαδρίτη οι μάνατζερ του που ανέβασαν τις απαιτήσεις τους!

Brazil's Lincoln makes an unsuccessful attempt at goal during the FIFA U-17 World Cup match for third place between Brazil and Mali in Kolkata, India, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Anupam Nath)
Lincoln AP IMAGES

Το πρωτάθλημα Λατινικής Αμερικής Κ17 ολοκληρώθηκε, με την Βραζιλία να κατακτά τον τίτλο και τους Βινίσιους Τζούνιορ, Λίνκολ να ξεχωρίζουν στο τουρνουά με 7 και 5 γκολ αντίστοιχα. Τον πρώτο φρόντισε να... αρπάξει με συνοπτικές διαδικασίες η Ρεάλ Μαδρίτης. Τον δεύτερο κλείνει μέσα στις επόμενες ώρες η Ατλέτικο! Τι κοινό έχουν οι δυο ποδοσφαιριστές; Ξεκίνησαν στην Φλαμένγκο!

Οι άνθρωποι του βραζιλιάνικου συλλόγου βρίσκονται στην Ισπανία μαζί με τους εκπροσώπους του Λίνκολ και προσπαθούν να κλείσουν οριστικά το deal με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Η πρόταση των "ροχιμπλάνκος" είναι 10.000.000€ για τον 17χρονο επιθετικό, με την "Φλα" να ζητάει τουλάχιστον 15.000.000€. Η λύση αναμένεται να βρεθεί κάπου στη μέση.

Όλα αυτά βέβαια δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Εκείνο που περιμένει να μάθει (ή ακόμα καλύτερα να δει) είναι τα κατορθώματα του και γιατί... σφάχτηκαν για την υπογραφή του Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Παρί και Γιουνάιτεντ.

AP Photo/Anupam Nath

News 24/7

24MEDIA NETWORK