Φτάνει και ο Χατζηισαϊας...

Στον Ατρόμητο έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν ότι κλείσουν με θετικό τρόπο και την περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαϊα έτσι ώστε να θωρακίσουν ακόμη περισσότερο την άμυνα της ομάδας τους.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Kάθε που περνά και η πολυπόθητη καλή πρόταση από το εξωτερικό δεν έρχεται, οι πιθανότητες να παίξει και του χρόνου στον Ατρόμητο ο Δημήτρης Χατζηισαϊας αυξάνονται.

Στο Περιστέρι υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τελικά ο Ελληνας στόπερ (που είχε έξοχη απόδοση πέρυσι φτάνοντας μέχρι την Εθνική ομάδα) θα τους πει το μεγάλο ναι έτσι ώστε να μην σπάσει το κορυφαίο αμυντικό δίδυμο (Χατζηισαϊας-Ρισβάνης).

Ο ίδιος ο παίκτης είχε θέση ως προτεραιότητα την "έξοδό" του στο εξωτερικό αλλά σε ομάδα στην οποία θα είχε ρόλο βασικού. Οσο αυτό δεν γίνεται ο "Χάτζη" δεν μπορεί να πειστεί ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσει το μεγάλο βήμα.

Ως εκ τούτου στον Ατρόμητο πιστεύουν ότι μέχρι τα τέλη του Ιούνη θα δουν τον παίκτη να διαβαίνει και πάλι τις πύλες του προπονητικού τους κέντρου κάτι που φυσικά αποτελεί επιθυμία και του Νταμίρ Κάναντι.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK