Ο Τσόρι στο... σπίτι του Μέσι!

Η φήμη του Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα. Ο αγαπημένος της "ερυθρόλευκης" εξέδρας έχει παντού φανς με καλύτερο έναν που βρίσκεται στη Βαρκελώνη. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει βάλει τον... παίκτη του Ολυμπιακού στο σπίτι του (PHOTO).

Ο Τσόρι στο... σπίτι του Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να μας δείξει μέσω instagram την πλούσια συλλογή του από φανέλες που έχει στο σπίτι του και ανάμεσα τους, βρίσκονται και δύο με άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον!

Αυτή του Αλεχάντρο Ντομίνγκες την εποχή που αγωνιζόταν στην Ρούμπιν Καζάν και του Γιάγια Τουρέ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο Αργεντίνοι φαίνεται πως αντάλλαξαν φανέλες στο παιχνίδι ομίλων του Champions League τη σεζόν 2009-10, όταν οι Ρώσοι υποδέχτηκαν τους Καταλανούς σε ένα παιχνίδι που και οι δύο αγωνίστηκαν όλο το 90λεπτο (έληξε 0-0). Yπάρχει μάλιστα και τρίτος παίκτης που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό στη συλλογή του Λέο. Πρόκειται για τον Ντε Βισέντι, του οποίου βέβαια η φανέλα είναι από τον ΑΠΟΕΛ.

Στην πλούσια... τροπαιοθήκη από φανέλες του Μέσι βλέπουμε μεταξύ άλλων φανέλα του Ραούλ, του Κασίγιας, του Ντι Μαρία από την μισητή Ρεάλ, του Τότι. Η Αργεντινή όπως είναι φυσικό να έχει περίοπτη θέση στις χώρες... προτίμησης του Λιονέλ.

Και ποιος δεν ζηλεύει αυτή την τεράστια συλλογή του Λέο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK