Πρώην παίκτης της ΑΕΚ έβαλε... στη θέση του τον Τουρέ!

Ο Γιάγια Τουρέ βρήκε το δάσκαλό του από έναν πρώην παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος πέταξε στο κενό τους ισχυρισμούς του Ιβοριανού περί ρατσιστικής συμπεριφοράς του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ έβαλε... στη θέση του τον Τουρέ!
AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Οι ισχυρισμοί του Γιάγια Τουρέ περί ρατσιστικών πεποιθήσεων του Πεπ Γκουαρδιόλα σόκαραν την κοινή γνώμη και έβαλαν πολλούς στο... τρυπάκι να αναρωτηθούν αν τα λεγόμενά του έχουν έστω και μια μικρή δόση αλήθειας.

Πλέον, υπάρχει "βεντέτα" μεταξύ τους και ο 35χρονος άσος μοιάζει διατεθειμένος να τραβήξει το σχοινί μέχρι τα άκρα. Μετά τις δηλώσεις του πως: "ήταν σκληρός μαζί μου (σ.σ ο Γκουαρδιόλα) και έφθασα στο σημείο να αναρωτιέμαι, εάν οφειλόταν στο χρώμα το δέρματός μου" , έβαλε στο παιχνίδι κι άλλους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως: " κι άλλοι παίκτες της Μπαρτσελόνα έκαναν την ίδια ερώτηση".

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Εϊντούρ Γκούντιονσεν που αγωνίστηκε επί δύο χρόνια μαζί με τον Τουρέ στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε εμβρόντητος απ' τα όσα άκουσε και ήρθε να βάλει φρένο στον Ιβοριανό, καταρρίπτοντας τα όσα σοβαρά καταλόγισε στον Ισπανό τεχνικό.

"Δεν ξέρω από που προήλθαν όλα αυτά! Όσο ήμασταν στην Μπαρτσελόνα ποτέ δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ποτέ δεν υπέπεσαν στην αντίληψή μου τέτοιες συμπεριφορές. Είμαι σοκαρισμένος απ' τα όσα άκουσα και μου φαίνεται πολύ περίεργο που οι δυο τους ήρθαν σε ρήξη", είπε ο 39χρονος Ισλανδός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK