Αφήνει "Έλληνα" μάνατζερ για να φύγει από την Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι

Τέλος εποχής για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που λύνει τη συνεργασία του μετά από δέκα χρόνια με πρώην άσο του Ηρακλή, ο οποίος τον βοήθησε να εκτοξεύσει την καριέρα του, με σκοπό να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Αφήνει "Έλληνα" μάνατζερ για να φύγει από την Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι
Lewandowski AP IMAGES

Μάχη για την "χρυσή" υπογραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι γίνεται εδώ και αρκετές εβδομάδες και δεν αναφερόμαστε σε συλλογικό, αλλά σε... μανατζερικό επίπεδο.

Ο Πολωνός επιθετικός το καλοκαίρι θα ολοκληρώσει την δεκαετή συνεργασία με τον εκπρόσωπο του, με σκοπό να βρει κάποιον που θα του επιτρέψει στα 30 του χρόνια να αναζητεί μία νέα πρόκληση σε πρωτοκλασάτο κλαμπ.

Ποιος είναι ο τωρινός μάνατζερ; Ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή Τσέζαρι Κουχάρσκι! Πέρασε για ένα φεγγάρι από τη χώρα μας ( 2003-04, 15 ματς - 3 γκολ) και αποχώρησε αφότου έκανε προσφυγή στον "γηραιό" για χρέη, τα οποία έλαβε το 2006 και ήταν 677.000€!

Τα ονόματα των agents που ήδη έχουν πλησιάσει τον Λεβαντόφσκι είναι εκείνα των Μίνο Ραϊόλα, Ζόρζε Μέντες και εκείνο του Πίνι Ζαχάβι. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο τελευταίος έχει προβάδισμα, αφού έχει εξαιρετικές άκρες τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στην... Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα λέγεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετακίνηση του Νεϊμάρ στο Παρίσι, έχοντας κέρδος από το συνολικό deal 12.000.000€!

Τσέλσι, Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων του Πολωνού με τους "μπλε" να δίνουν τα... ρέστα τους, για να επιστρέψουν δυναμικά την ερχόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ ως... διεκδικητές.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK