Οι οπαδοί της Τσέλσι "γλέντησαν" τον Μοράτα για την χαμένη ευκαιρία της χρονιάς

Ο Άλβαρο Μοράτα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς στο εξ' αναβολής παιχνίδι της Μπέρνλι με την Τσέλσι. Γιατί; Επειδή αστόχησε σε ένα γκολ, από αυτά που δεν χάνονται. Το "γλέντι" που τον περίμενε στα social media, ήταν απερίγραπτο. (PHOTOS + VIDEO)

Chelsea's Alvaro Morata waits for a throw in to be taken during their English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April, 1, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Alvaro Morata waits for a throw in to be taken during their English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April, 1, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Μπέρνλι υποδέχθηκε την Τσέλσι για το εξ' αναβολής ματς της 31ης αγωνιστικής, με την ομάδα του "100σταρη", πλέον, Αντόνιο Κόντε να φεύγει νικήτρια από το "Τερφ Μουρ" με σκορ 2-1.

Αν και ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, Βίκτορ Μόουζες, ήταν αυτός που χάρισε στους "μπλε" τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης με γκολ στο 69 λεπτό του αγώνα, την παράσταση... έκλεψε ο Άλβαρο Μοράτα, οποίος λίγα λεπτά πριν είχε σπαταλήσει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να γίνει ήρωας, σε μια φάση που για την κλάση του δύσκολα δεν μετουσιώνεται σε γκολ.

Στο ποδόσφαιρο, όμως, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Οι εφετινές εμφανίσεις ωστόσο, του 25χρονου Ισπανού επιθετικού, έχουν γίνει θέμα συζήτησης στο Νησί και δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τα 66.000.000€, που δαπάνησε η Τσέλσι το καλοκαίρι του 2017 για να τον κάνει δικό της.

Λογικά, κάτι παρόμοιο πρέπει να σκέφτηκαν και οι οπαδοί των Λονδρέζων, οι οποίοι μετά το χαμένο τετ-α-τετ του Μοράτα τράβαγαν τα μαλλιά τους, μην μπορώντας να πιστέψουν τι έχασε, και δεν έχασαν ευκαιρία να τον... στολίσουν στα social media.

Μάλιστα, ένας εξ' αυτών τον χαρακτήρισε ως τον "χειρότερο εκτελεστή στο ποδόσφαιρο", ενώ ένας άλλος έγραψε το μυθικό: "Αν ο Μοράτα πυροβολούσε 15 φορές τον Tupac, σήμερα θα ήταν 47 ετών", δίνοντας έμφαση στο πόσο άστοχος είναι.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους, που όταν έγινε αλλαγή από τον Κόντε κατευθύνθηκε προς τον πάγκο εξαγριωμένος, μετά το τέλος του αγώνα απολογήθηκε για την κακή του εμφάνιση, γράφοντας μεταξύ άλλων στο twitter: "Ζητώ συγγνώμη για την αντίδρασή μου όταν κάθισα στον πάγκο, αλλά θυμώνω πολύ με τον εαυτό μου όποτε αποτυγχάνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK