ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ πρόταση από Κίνα για Ζλάταν!

Την μεταγραφή του αιώνα θέλουν να κάνουν οι Κινέζοι, "κλέβοντας" από την... μισή Ευρώπη τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με ένα ποσό που δεν έχει ξαναδοθεί ποτέ σε παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Διαβάστε αναλυτικά.

epa04652164 Paris Saint Germain player Zlatan Ibrahimovic celebrates scoring the second goal during the Ligue 1 match between Paris Saint Germain (PSG) and RC Lens at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, 07 March 2015.  EPA/IAN LANGSDON
epa04652164 Paris Saint Germain player Zlatan Ibrahimovic celebrates scoring the second goal during the Ligue 1 match between Paris Saint Germain (PSG) and RC Lens at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, 07 March 2015. EPA/IAN LANGSDON EPA

Ελεύθερος μένει στο τέλος της σεζόν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, έχοντας δηλώσει μάλιστα πως η επόμενη χρονιά θα τον βρει μακριά από το Παρίσι. Λογικό λοιπόν να αποτελεί μήλον της έριδος για σχεδόν όλες τις πλούσιες ομάδες του κόσμου.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ιταλική "Repubblica", ο Σουηδός είναι πολύ πιθανό να μην καταλήξει στην Αγγλία, αλλά στην Κίνα! Όσο εξωφρενικό κι αν ακούγεται, οι Κινέζοι ετοιμάζουν πρόταση για τον "Ίμπρα" με ένα ποσό που δεν έχει ξαναδοθεί ποτέ σε παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Είναι έτοιμοι λοιπόν να προτείνουν στον "Ίμπρα" συμβόλαιο με αποδοχές 75.000.000 ευρώ τον χρόνο για να τον πείσουν να πάρει τη δύσκολη απόφαση και να μεταναστεύσει στην Ανατολή. Τα τρελά όμως δεν σταματούν εδώ. Όπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, τα χρήματα δεν τα δίνει κάποια ομάδα, αλλά η κινεζική κυβέρνηση.

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ πρόταση από Κίνα για Ζλάταν!

Ο γενικός γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος, Xi Jinping, ασχολείται αποκλειστικά με την συγκεκριμένη υπόθεση και θέλει με αυτό τον τρόπο να εκτοξεύσει στα ύψη την δημοτικότητα του ποδοσφαίρου στην Κίνα! Στη συνέχεια η κυβέρνηση θα αποφασίσει σε ποια από τις 18 ομάδα τους πρωταθλήματος θα παραχωρήσει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Θυμίζουμε ότι στην Κίνα ήδη αγωνίζονται πολλοί αστέρες, όπως οι Λαβέτσι, Ραμίρες, Ζερβινιό, Τζάκσον Μαρτίνες και Άλεξ Τεϊξέιρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πώς ο Ζλάταν κατέστρεψε την καριέρα ενός άτυχου Άγγλου αμυντικού

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Μια ιστορία διαφορετική από τις άλλες

News 24/7

24MEDIA NETWORK