Οι Κινέζοι δίνουν στον Ινιέστα σε ένα χρόνο, όσα η Μπάρτσα τα τελευταία τέσσερα!

Ο Άντρες Ινιέστα έχει υπογράψει συμβόλαιο εφ' όρου ζωής με την Μπαρτσελόνα, όμως το καλοκαίρι μάλλον θα... αποχαιρετήσει. Οι Κινέζοι του προσφέρουν εξάλλου τα τετραπλάσια χρήματα σε σχέση με αυτά που παίρνει στην Ισπανία. Καθόλου άσχημα για... σύνταξη.

Barcelona's Andres Iniesta hands over the captain's armband to Lionel Messi during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
iniesta messi AP IMAGES

Η παλιά φουρνιά της Μπαρτσελόνα αρχίζει σιγά-σιγά και φεύγει. Την αρχή έκανε ο Κάρλες Πουγιόλ το 2014, ενώ ακολούθησαν οι Τσάβι Ερνάντες, Ντάνι Άλβες, Χαβιέρ Μασεράνο και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι ήρθε η σειρά του Άντρες Ινιέστα.

Ο 33χρονος αρχηγός της Μπάρτσα έχει δηλώσει πολλές φορές τη φετινή περίοδο πως αυτή είναι ίσως η τελευταία του σεζόν στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και αν κρίνουμε από το ρεπορτάζ του Catalunya Radio, μάλλον... δικαιολογείται.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό, ομάδα της Κίνας (Tianjin Quanjian) προσφέρει στον Ινιέστα 37.000.000€ το χρόνο, τα τετραπλάσια από αυτά που παίρνει τώρα στην Μπαρτσελόνα.

Στο συγκεκριμένο σύλλογο παίζει και ο Αλεξάντερ Πάτο, ο οποίος δείχνει να έχει... αναστήσει την καριέρα του, αν και ξεκίνησε δύσκολα.

Από την παλιά φουρνιά, λοιπόν, στους "μπλαουγκράνα" θα απομείνουν μόνον οι Λιονέλ Μέσι και Ζεράρ Πικέ.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK