Με παίκτη λιγότερο για επτά λεπτά ο Παναθηναϊκός, έξαλλος ο Ουζουνίδης

Το διάστημα που μεσολάβησε από τον τραυματισμό του Μολέδο μέχρι την αντικατάστασή του δοκίμασε την υπομονή και τα νεύρα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Διαβάστε αναλυτικά το πως και το γιατί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ EUROKINISSI

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήγε στα αποδυτήρια, για το ημίχρονο, με το υπέρ του 1-0 αλλά ο προπονητής που είχε τα περισσότερα παράπονα και βρισκόταν μέσα στα νεύρα δεν ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Εβρίτης τεχνικός τα είχε με τους παίκτες του, με τους συνεργάτες του αλλά και με τον...σκόρερ Μολέδο. Η ... ερασιτεχνική ασυνενοησία που επικράτησε μετά τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου κυριολεκτικά τον έβγαλε από τα ρούχα του.

Ο Μολέδο... κληρονόμησε ένα τραύμα στο κεφάλι από σύγκρουσή του με τον Βράνιες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού περίμενε την ενημέρωση από το ιατρικό τιμ για την κατάσταση που βρισκόταν ο παίκτης του.

Όταν ο σκόρερ με το ιατρικό τιμ πήραν τον... δρόμο για τα αποδυτήρια, ο Ουζουνίδης αιφνιδιάστηκε και χαρακτηριστικά ρώτησε: "που πάνε αυτοί;" Του εξήγησαν ότι ο ποδοσφαιριστής θα χρειαζόταν πιο ειδική περιποίηση που μπορούσε να γίνει μόνο στα αποδυτήρια και θα έπαιρνε δύο - τρία λεπτά, γεγονός που εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Εκεί όμως που ο εκνευρισμός του Ουζουνίδης χτύπησε κόκκινο ήταν όταν αμέσως μετά ενημερώθηκε ότι ο Μολέδο δεν μπορούσε τελικά να συνεχίσει. Κακήν-κακώς ο προπονητής των πράσινων σήκωσε τον Κουτρουμπή ο οποίος μπήκε στο γήπεδο χωρίς καν να ζεσταθεί.

Σ' όλο αυτό το διάστημα, περίπου επτά λεπτά, ο Παναθηναϊκός έπαιζε με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο και κινδύνευσε να ισοφαριστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK