Σφύριγμα στη φάση του γκολ μπέρδεψε τον Λαμπρόπουλο!

O Bασίλης Λαμπρόπουλος έχασε τον Ροντρίγο Μολέδο στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού στο 10ο λεπτό. Ενα σφύριγμα που ακούστηκε μπέρδεψε για δέκατα του δευτερολέπτου τον στόπερ της ΑΕΚ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΓΚΟΛ ΜΟΛΕΝΤΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΓΚΟΛ ΜΟΛΕΝΤΟ ICON

Είναι αλήθεια πως οι αμυντικοί της ΑΕΚ δέχθηκαν σαν...σταματημένοι το 1-0. Σε μια φάση που ο σκόρερ Μολέδο πήρε φόρα, πήδησε και κάρφωσε την μπάλα στην εστία του Ανέστη ανάμεσα σε τρεις "κιτρινόμαυρους"! Μιλάμε για μεγάλο μπέρδεμα που επικράτησε στην άμυνα της Ένωσης στο 10ο λεπτό και το πλήρωσε με ένα... φθηνό γκολ!

Γιατί... φθηνό; Επειδή τόσο στη τηλεοπτική μετάδοση, όσο και στο γήπεδο, ακούστηκε ένα σφύριγμα μετά την εκτέλεση φάουλ του Χίλιεμαρκ. Έτσι τουλάχιστον εξηγείται το ξαφνικό...φρένο από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος ενώ είχε ακολουθήσει τον "χρεωμένο" Βραζιλίάνο στοπερ και μάλιστα τον τραβούσε για να τον παρεμποδίσει, με το που άκουσε το σφύριγμα και ενώ η μπάλα βρισκόταν στον αέρα μετά την εκτέλεση του φάουλ μάλλον... σάστισε για δέκατα του δευτερολέπτου κι... άφησε τον Μολέδο!

Ήταν όμως, κρίσιμο διάστημα έτσι ώστε ο Βραζιλιάνος στόπερ του Παναθηναϊκού να σκοράρει με το κεφάλι για να ανοίξει το σκορ κι ενώ οι Λιβάγια, Βράνιες τον...παρακολουθούσαν. Γενικά η άμυνα της ΑΕΚ έδειξε σημάδια ... μη συγκέντρωσης στη συγκεκριμένη φάση, κάτι που προφανώς δεν μπορεί να οφείλεται μόνο στο σφύριγμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK