Πως ο Τριτσώνης λύνει τα χέρια Κουτσοκούμνη για την ΚΕΔ

Ο Σταύρος Τριτσώνης εμφανίζεται ως το φαβορί για την θέση του αρχιδιαιτητή, επιλογή που εφόσον επαληθευτεί στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης (19:00), λύνει τα χέρια του Κωστάκη Κουτσοκούμνη για την στελέχωση της ΚΕΔ.

Πως ο Τριτσώνης λύνει τα χέρια Κουτσοκούμνη για την ΚΕΔ
tritsonis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην διεθνής Αθηναίος ρέφερι δεν έχει συμπληρώσει έναν χρόνο παρουσίας στον πίνακα παρατηρητών τηςSuper League,ούτε είναι πιστοποιημένος παρατηρητής της μεγάλης κατηγορίας αλλά της β' εθνικής και θεωρητικά έχει κώλυμα και δεν μπορεί να οριστεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Εφόσον ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης λοιπόν, και ηFIFA κατ' επέκταση, τον έχουν επιλέξει για αρχιδιαιτητή σημαίνει ότι έχουν βρει τον τρόπο, το παραθυράκι με απλά λόγια, να παρακάμψουν τον κανονισμό διαιτησίας.

Σε αυτή την περίπτωση ανοίγει ο δρόμος και για άλλους πρώην διαιτητές που υπό κανονικές συνθήκες έχουν κώλυμα, ώστε να είναι υποψήφιοι για την ΚΕΔ. Πρώτος και καλύτερος ο Μιχάλης Κουκουλάκης που αποχώρησε από την ενεργό δράση το προηγούμενο καλοκαίρι και μάλιστα, δεν είναι καν στον πίνακα των παρατηρητών ενώ θεωρητικά πάντα παίζει και η περίπτωση του Τάσου Κάκου που είναι στον πίνακα τηςFootball League.

Υποψήφιος τέλος, με πολλές πιθανότητες είναι και ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, ο οποίος ούτε κώλυμα έχει, ενώ και οι ομάδες τηςSuper Leagueτον θέλουν. Τον είχαν προτείνει άλλωστε, ομόφωνα μάλιστα, για εκπρόσωπο τους στην Επιτροπή Ορισμού της ΚΕΔ επί “ισπανικού μοντέλου” και μάλιστα είναι απόλυτα ικανοποιημένες από την παρουσία του.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK