Τραγούδησαν... Μηλιώκα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ!

Το παλιό τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα και της Γλυκερίας "Κάπου θα συναντηθούμε" (ή "το Σάββατο μπορείς;") τραγούδησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου στην εκδίκαση της προσφυγής του σωματείου ΑΕ Οινιάδες Αιτωλοακαρνανίας κατά της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 19/12 (VIDEO)!!!

Τραγούδησαν... Μηλιώκα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ!

Η Ομοσπονδία ζήτησε αναβολή και οι εμπλεκόμενοι προσπαθούσαν να βρουν μέρα για να εκδικαστεί η υπόθεση για την οποία πρέπει να έχει εκδοθεί απόφαση μέχρι την Παρασκευή 16/12 το βράδυ.

Την Τετάρτη δεν μπορούσαν δύο μέλη από το προεδρείο που αποτελείται από τακτικούς δικαστές, την Πέμπτη δεν μπορούσε ένας διαιτητής του διαιτητικού που είχε δικαστήριο στην Κατερίνη, Παρασκευή δεν μπορούσε ο δικηγόρος του σωματείου Ζαχαρίας Κεσσές ενώ δεν ήθελε και ο πρόεδρος αφούτα μέλη του διαιτητικού θα πρέπει να συνεχίσουν την διάσκεψη για να πάρουν απόφαση και θα περάσουν όλη την ημέρα στην ΕΠΟ.

Η λύση τελικά, χωρίς την… παρέμβαση του Γιάννη Μηλιώκα ή της Γλυκερίας, δόθηκε και η υπόθεση θα εκδικαστεί την Παρασκευή το πρωί, στις 10:00 με την ελπίδα να μην τους πάρουν τα μαύρα μεσάνυχτα.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK