Το πάρε-δώσε εκατομμυρίων μεταξύ Ολυμπιακού - Μπράγκα

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο τα τελευταία χρόνια με την αγορά της Πορτογαλίας, με την Μπράγκα εδώ και δυόμιση σεζόν να είναι η... εκλεκτή ομάδα που γίνονται deal εκατομμυρίων. Τελευταίο παράδειγμα ο Μπρούνο... Πόκεμον Βιάνα.

Olympiakos' coach Paulo Bento, left, gives the ball to his player Bruno Viana during their Europa League round of 32 soccer match between Olympiakos and Osmanlispor at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
bruno viana AP IMAGES

Το απόγευμα της Τρίτης η Μπράγκα βρήκε έναν απίθανο τρόπο για να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Μπρούνο Βιάνα από τον Ολυμπιακό. Έφτιαξε βίντεο από... φανταστικό παιχνίδι με αγώνα Πόκεμον και τον Βραζιλιάνο άσο να κερδίζει πενταετές συμβόλαιο μέσω του τουρνουά.

Είναι κάτι που συνηθίσουν οι Πορτογάλοι τα τελευταία δυο χρόνια. Να παρουσιάζουν τις μεταγραφές τους δηλαδή με ξεχωριστούς τρόπους και να γίνονται θέμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε πόσο πίσω έχουμε μείνει στην Ελλάδα στο θέμα social media.

Το deal Ολυμπιακού - Μπράγκα για τον 23χρονο άσο έφτασε τα 3.000.000€ και συνολικά τα... πάρε-δώσε των δυο συλλόγων εδώ και δυόμιση χρόνια πάνω από 8.700.000€!

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Φελίπε Πάρντο: Αγορά από Ολυμπιακό, 4.500.000€ το καλοκαίρι του 2015.

Ντιόγκο Φιγκέιρας: Πώληση σε Μπράγκα, 1.200.000€ τον Γενάρη του 2018.

Μπρούνο Βιάνα: Πώληση σε Μπράγκα, 3.000.000€ τον Γενάρη του 2018.

Υπάρχουν και άλλα "κρυφά" ποσά σε αυτά τα deal με μπόνους, δανεισμούς, "ενοίκια" κτλπ, οπότε τα ποσά ίσως είναι λίγο μεγαλύτερα.

Γ.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK