Ο απίθανος διάλογος Βασιλακόπουλου - Καλάθη

Οι δυο τους συναντήθηκαν μπροστά από την κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης και αντάλλαξαν δυο φράσεις που έκρυβαν τρομερή οικειότητα.

Ο απίθανος διάλογος Βασιλακόπουλου - Καλάθη

Στη διάρκεια μιας ζωντανής σύνδεσης μπορούν να συμβούν τα πάντα. Κυρίως χιουμοριστικές, όχι απαραίτητα ευτράπελες, στιγμές, όπως αυτή του Νικ Καλάθη με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο αμέσως μετά το 82-61 της Εθνικής μπάσκετ επί του Ισραήλ.

Την ώρα που ο ένας ολοκλήρωνε τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο άλλος πήγαινε, με αποτέλεσμα να... διασταυρωθούν μπροστά στην κάμερα.

Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, σε ρόλο ρεπόρτερ, ρώτησε τον πρόεδρο της ΕΟΚ αν έχει να πει κάτι στον γκαρντ του Παναθηναϊκού και αυτός αποκρίθηκε "he is my boy".

Ο Νικ, ερχόμενος άκουσε τι ειπώθηκε, και ανταπέδωσε χαμογελώντας τη φιλοφρόνηση με το "he is the best".

Τους δυο τους συνδέει το... διαβατήριο του Νικ. Μην ξεχνάμε πως ο Βασιλακόπουλος είχε επιμείνει, παίζοντας κομβικό ρόλο στην ελληνοποίηση των αδερφών Καλάθη, οι οποίοι δεν είχαν την υπηκοότητα.

Λίγο πριν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε δηλώσει ότι "τον Φεβρουάριο, στο επόμενο παράθυρο, οι καταστάσεις θα είναι διαφορετικές. Θα συνειδητοποιήσουν όλοι τις ευθύνες του και θα φανούν συνεπείς", εκφράζοντας τη βεβαιότητα για εξεύρεση της χρυσής τομής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK