Πέρασε στην αντεπίθεση ο παχουλός επιθετικός του Ισραήλ!

Ο Εράν Λέβι, των 100 κιλών και των 45 γκολ, έγινε από τα πρώτα θέματα στην Ευρώπη λόγω της... κοιλιάς του και τα άκουσε μέχρι και από τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου! Απάντησε με... "άνοστο αστείο" στους... haters του ο Ισραηλινός επιθετικός.

Πέρασε στην αντεπίθεση ο παχουλός επιθετικός του Ισραήλ!

Την Κυριακή σας γράψαμε για τον Εράν Λέβι. Τον 32χρονο επιθετικό της Μακάμπι Τενάγια που έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα του Ισραήλ κόντρα στην Ρουμανία. Ο Λέβι έγινε θέμα σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι για τις τεχνικές του αρετές, αλλά για το παρουσιαστικό του!

Βλέπετε, την κοιλιά όσο και να την ρουφάς δεν... κρύβεται από ένα σημείο και μετά, με τον Λέβι να... ξεδιπλώνει την μπάκα του στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό, όπως γράψαμε και την Κυριακή, δεν τον εμποδίσει από το να σκοράρει αρκετά συχνά, οπότε έχει βρει τον τρόπο να συνδυάζει το φαγητό με τα γκολ.

Ο πρώην προπονητής της Ρουμανίας και των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ίλιε Ντουμιτρέσκου έριξε... καρφιά κατά του 32χρονου φορ, λέγοντας πως ναι μεν έχει τεχνική, αλλά δεν μπορεί να τρέξει πάνω από επτά μέτρα δίχως να του κοπεί η αναπνοή.

Μάλιστα κατέληξε πως δεν μπορεί να αποτελέσει... σοβαρό παράδειγμα ποδοσφαιριστή αν δεν αδυνατίσει. Αυτό ήταν! Ο Λέβι πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στον Ρουμάνο τεχνικό.

"Πιστέψτε με, το βάρος δεν είναι κανένα πρόβλημα για μένα. Μπορώ να αντεπεξέλθω άνετα στην εθνική ομάδα. Έχω δει πολλούς υπέρβαρους παίκτες στο παρελθόν να κάνουν καριέρα, οπότε η ιστορία με το βάρος μου έχει καταντήσει ένα παλιό... άνοστο αστείο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK