Νέα απίστευτη ανακοίνωση από την ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την αποχώρηση πέντε ποδοσφαιριστών και έριξε βολές κατά του Μπάμπιτς, για τον οποίο τόνισε πως... κορόιδευε στις προπονήσεις! "Η πιο αποτυχημένη μεταγραφή... παίκτου στην πρόσφατη ιστορία μας" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Νέα απίστευτη ανακοίνωση από την ΑΕΛ!

Ανακοίνωση της ΑΕΛ και να μην έχει ενδιαφέρον... αποκλείεται. Πάντα θα βρεις κάτι που θα προκαλέσει συζήτηση. Έτσι και αυτή το μεσημέρι της Παρασκευής. Στην ενημέρωση για την αποχώρηση των Ναβάρο, Κόντορ, Κούσα, Γιαννιτσάνη υπάρχει και αυτή του Σίνισα Μπάμπιτς.

Με μία διαφορά όμως. Για τον Σέρβο εξτρέμ η ανακοίνωση ρίχνει το "θάψιμο" της... αρκούδας!

Χαρακτηρισμοί όπως: "στην κυριολεξία κορόιδευε σε προπονήσεις και στους αγώνες" και "ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή"... ξεχωρίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά τη λύση των συμβολαίων των Navarro, Kontor, Γιαννιτσάνη, Κούσα και τον δανεισμό του Κρητικού, παικτών που κατά την τεχνική ηγεσία και την ιδιοκτησία της ΠΑΕ αδυνατούσαν να προσφέρουν στο επίπεδο που η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμούσε, λύθηκε και το συμβόλαιο ενός παίκτου, ο οποίος δεν προσέφερε το παραμικρό στην ΑΕΛ και ο οποίος στην κυριολεξία κορόιδευε σε προπονήσεις και στους αγώνες, του Sinisa Babic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ με περγαμήνες από την παρουσία του στην ιστορική Βοϊβοντίνα και ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή από τότε που η τωρινή ιδιοκτησία της ΠΑΕ έχει τις τύχες της ιστορικής μας ομάδος στα χέρια της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK