Ο άνδρας... Αγκάνοβιτς απογοήτευσε τον Κούγια: "Πώς μού έκανε κάτι τέτοιο;"

Από την "αντρική συμπεριφορά με την πραγματική έννοια" στην απόλυτη διάψευση αυτής. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ολόκληρη η ΑΕΛ έπεσε θύμα... πλάνης από τον Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος δεν ενήργησε σύμφωνα με τη βαλκανική καταγωγή του, κοροϊδεύοντας όλο τον οργανισμό των "βυσσινί".

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ένας Κροάτης που φεύγει από τη Λάρισα για τη Σλοβενία και καταλήγει να υπογράψει στην Τουρκία για δύο χρόνια.

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας μικρού μήκους. Ή ανέκδοτο.

Ό,τι κι αν διαλέξετε, μάθετε πως σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, η ΑΕΛ εξαπατήθηκε από τον Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος ζήτησε να φύγει για σοβαρούς προσωπικούς λόγους που αποδείχθηκαν... οικονομικοί, μια και αποδέχθηκε την πρόταση της τουρκικής Αλτάι για συμβόλαιο δύο ετών.

" Νόμιζα ότι οι Σέρβοι, οι Κροάτες και οι Βόσνιοι είχαν ιδιαίτερα στοιχεία ανδρικής συμπεριφοράς αλλά δυστυχώς κάθε μέρα διαψεύδομαι", δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, αφότου προηγουμένως οι βυσσινί είχαν χαρακτηρίσει τον Αγκάνοβιτς παράδειγμα αντρικής συμπεριφοράς " με την πραγματική έννοια".

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είπε κι άλλα. Ότι " η ποδοσφαιρική ζωή ενός ποδοσφαιριστού σπανίως διαρκεί περισσότερο από τα 35 του χρόνια, αλλά εκείνο που μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαρκούν για όλη τη ζωή".

Ή ότι " ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Αγκάνοβιτς μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο εις βάρος μου, εις βάρος της ομάδος μας και εις βάρος των οπαδών μας".

Πάει χάλασε ο κόσμος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK