Στην ανακοίνωση της ΑΕΛ για τη διαιτησία μπέρδεψαν τις τελικές...

Έχασαν το μέτρημα στον κάμπο. Δεν εξηγείται διαφορετικά ο αριθμός των τελειωμένων επιθέσεων που έδωσαν στο κείμενο παραπόνων για τη διαιτησία του Κουμπαράκη και του... τέταρτου Κατσικογιάννη!

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάζεις στη (νέα) ανακοίνωση της ΑΕΛ τη φράση " έναν αγώνα που ήταν μονότερμα με περισσότερες από 20 τελικές για την ομάδα μας" και απορείς.

Διότι μάλλον άλλο παιχνίδι είδε ο κόσμος από το γήπεδο και την τηλεόραση. Όχι ότι η ομάδα του Ηλία Φυντάνη δεν ήταν καλή ή επικίνδυνη για την εστία του Πανιωνίου. Υπάρχει ωστόσο μια ειδοποιός διαφορά μεταξύ των 20+ τελικών και των 8 συνολικά που είχαν οι "βυσσινί" στο 90λεπτο (έναντι 7 των Νεοσμυρνιωτών).

Δεν το λέμε (μόνο) εμείς. Μεταφέρουμε ό,τι κατέγραψε η στατιστική υπηρεσία. Εκτός κι αν αυτοί ήταν σε γήπεδο στα... Τρίκαλα και όχι στη Λάρισα.

Στην ανακοίνωση της ΑΕΛ για τη διαιτησία μπέρδεψαν τις τελικές...

Τουλάχιστον στις φορές που ο Μπόζοβιτς απέκρουσε έπεσαν πιο... κοντά. Διότι έκαναν λόγο για τερματοφύλακα που " δεν ακούμπησε την μπάλα". Όντως είχε μόνο μία επέμβαση!

Όσο για τους διαιτητές Κουμπαράκη και Κατσικογιάννη; " Είμαστε μια ομάδα με ιστορία 54 ετών και πρώτη φορά βλέπουμε διαιτησία όπου ο πρώτος διαιτητής είναι κομπάρσος και είναι μέσα στο παιχνίδι για να εκτελεί τις εντολές του τέταρτου, ο οποίος δεν υπαγόρευσε στον πρώτο διαιτητή ούτε ένα σφύριγμα υπέρ μας".

Πού εστίασαν οι βυσσινί; " Στο τέλος με 6 αλλαγές και 3 δήθεν τραυματισμούς των παικτών του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο, ακούσαμε τον τέταρτο να δίνει ως καθυστερήσεις στον πρώτο 3 λεπτά, μέσα στα οποία το εκτός γηπέδου και χωρίς την μπάλα αντιαθλητικό χτύπημα του Σπιριντόνοβιτς στον Γουάλας, το οποίο έγινε από τον τέταρτο αντί για κόκκινη, από μία κίτρινη εκατέρωθεν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK