Η Λας Πάλμας πέφτει, ο Εμενίκε ποζάρει με... λεοπαρδαλέ πουκάμισο

Τι κι αν τον έχει κράξει δημόσια μέχρι και ο γιατρός της Λας Πάλμας; Ο Εμανουέλ Εμενίκε περνάει... ζάχαρη στα Κανάρια νησιά και μάλιστα ποζάρει με... λεοπαρδαλέ πουκάμισο, την ίδια ώρα που η ομάδα του υποβιβάζεται (video&photos).

Η Λας Πάλμας πέφτει, ο Εμενίκε ποζάρει με... λεοπαρδαλέ πουκάμισο
emenike

Τον Γενάρη ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεφορτωθεί ένα μέρος από το βαρύ συμβόλαιο του Εμανουέλ Εμενίκε, με τον Αφρικανό επιθετικό να δίνεται δανεικός στην Λας Πάλμας με σκοπό να τη βοηθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Εμενίκε παρόλα δεν μπορεί να προσφέρει, αφού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και μοιάζει απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της περιόδου. Μέσα σε όλα, ο γιατρός της ισπανικής ομάδας, Χεράρδο Γκαρθές, "έκραξε" τόσο τον παίκτη όσο και τον Ολυμπιακό!

"Ο Εμενίκε ήλθε τραυματίας και σε εμάς δεν είπε τίποτα. Υπέγραψε σαν μην είχε τίποτα, με αποτέλεσμα οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να είναι φυσιολογικές.

Αυτός που κλείνει έναν παίκτη, πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Εμείς είμαστε γιατροί και δεν μπορούμε να ελέγξουμε εάν κάποιος παίκτης έχει μεγάλο διάστημα χωρίς να παίζει. Δεν το κάνει ούτε η Ρεάλ, ούτε η Μπαρτσελόνα".

Την ίδια ώρα βέβαια ο Εμενίκε δεν φαίνεται να ασχολείται με αυτά τα πράγματα. Απολαμβάνει τις... διακοπές του στα Κανάρια νησιά και μάλιστα ανέβασε βίντεο που... αράζει με λεοπαρδαλέ πουκάμισο και τίγρεις πάνω!

Λίγο αργότερα όμως ανέβασε και νέο βίντεο που προπονείται... σκληρά.

Η Λας Πάλμας πέφτει, ο Εμενίκε ποζάρει με... λεοπαρδαλέ πουκάμισο

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK