Μέχρι και ο Μανωλάς "εμφανίστηκε" σε tweet της Μαρσέιγ

Οι διαχειριστές του λογαριασμού της Μαρσέιγ στο twitter, ήταν σε τρελά κέφια, καθώς μετά την πρόκριση των Μασσαλών επί της Λειψίας στους "4" του Europa League, ανέβασαν μία φωτογραφία του Κώστα Μήτρογλου κάνοντας tag και τη Ρόμα λόγω Κώστα Μανωλά (PHOTO).

Μέχρι και ο Μανωλάς "εμφανίστηκε" σε tweet της Μαρσέιγ
AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου, έπειτα από έναν εκπληκτικό σε εξέλιξη αγώνα, επικράτησε με σκορ 5-2 της Λειψίας και σε συνδυασμό με την ήττα με 1-0 στον πρώτο αγώνα της "Red Bull Arena", πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa League.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο γκολ, αλλά είχε σημαντική συμβολή στην επιτυχία της ομάδας του, και γι' αυτόν τον λόγο μετά το τέλος του αγώνα, ο επίσημος λογαριασμός της Μαρσέιγ στο twitter ανέβασε μία φωτογραφία του και έκανε λόγο για "την ιστορία του Κώστα", κάνοντας, μάλιστα, tag και τη Ρόμα.

"Είναι η ιστορία του Κώστα, σωστά Ρόμα;", αναφέρει χαρακτηριστικά το tweet, με τους Μασσαλούς να κάνουν νύξη στον Κώστα Μανωλά ο οποίος με κεφαλιά σφράγισε το εισιτήριο για τους "4" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με τον "Μητρογκόλ" είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην ημιτελική φάση του Champions League και του Europa League αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TWEET

Μέχρι και ο Μανωλάς "εμφανίστηκε" σε tweet της Μαρσέιγ

News 24/7

24MEDIA NETWORK