Πώς ο Μπόγρης χτύπησε τον Σωτήρη Γεωργίου

Ο αρθρογράφος του Contra.gr και ραδιοφωνικός παραγωγός του Sport 24 Radio 103.3 Σωτήρης Γεωργίου ξυλοκοπήθηκε, τα ξημερώματα της Δευτέρας, από τον Γιώργο Μπόγρη.

Πώς ο Μπόγρης χτύπησε τον Σωτήρη Γεωργίου
georgiou_post.jpg

Χτυπήματα στο κεφάλι από τον Γιώργο Μπόγρη, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια μεταξύ τους λεκτική αντιπαράθεση ή οποιαδήποτε αφορμή, δέχθηκε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου από τον σέντερ του Ολυμπιακού Γιώργο Μπόγρη, σε μπαρ του Κολωνακίου.

Όπως ο αρθρογράφος του Contra.gr και ραδιοφωνικός παραγωγός του Sport24 Radio 103.3 υποστηρίζει, καθόταν αμέριμνος, όταν δέχθηκε την επίθεση. Ο διεθνής ψηλός των "ερυθρολεύκων" πήγε από πίσω του, του τράβηξε με δύναμη το αυτί και μόλις γύρισε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί κυρίως στο πρόσωπο και να τον καθυβρίζει.

Άτομα που βρίσκονταν γύρω και έβλεπαν το σκηνικό μπήκαν στη μέση και κατάφεραν να γλιτώσουν τον Σωτήρη Γεωργίου από τις γροθιές του Μπόγρη, με απώτερο στόχο να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Ενόσω ο Σωτήρης Γεωργίου, αιμόφυρτος και σοκαρισμένος, περίμενε την αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν, ο Μπόγρης φυγαδεύτηκε από την παρέα του.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο 20 λεπτά μετά την επίθεση. Ο αρθρογράφος του Contra.gr εξήγησε πως είχαν συμβεί τα πράγματα και οι αστυνομικοί τον συμβούλευσαν να μεταβεί στο νοσοκομείο για να του περιποιηθούν τα τραύματα στο πρόσωπο και να λάβει γνωμάτευσε γιατρών.

Μετά από 2ώρη παραμονή στο νοσοκομείο και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει οποιοσδήποτε κίνδυνος ο Σωτήρης Γεωργίου αποχώρησε, αφού του πιστοποιήθηκε ότι έχει θλαστικά τραύματα, πρησμένο μάτι και χτυπημένη μύτη και του συστήθηκε ξεκούραση για μία ημέρα στο σπίτι του.

Ο ίδιος ο Σωτήρης Γεωργίου θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός με ανάρτησή του στο facebook. Έγραψε χαρακτηριστικά:

Πώς ο Μπόγρης χτύπησε τον Σωτήρη Γεωργίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK