Ολυμπιακός - ΑΕΚ... 4-0

Η ανοικτή κόντρα ΑΕΚ - Ολυμπιακού δεν έχει περιοριστεί ούτε σε ένα ούτε σε δύο, αλλά σε πέντε -μεταγραφικά- μέτωπα. Οι υποθέσεις που έχουν αναμετρηθεί μέχρις εδώ οι δύο αντίπαλοι και πώς... ξέφυγε το σκορ!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ... 4-0

ΑΕΚ και Ολυμπιακός δεν είναι αντιμέτωποι μονάχα στο χορτάρι. Είναι κι έξω απ' αυτό. Στα γραφεία, στις κουβέντες με τους ατζέντηδες, στις μεταγραφές. Και στις ως τώρα μάχες, τέσσερις στον αριθμό και μία που εκκρεμεί, οι Πειραιώτες έχουν επικρατήσει.

Οι υποθέσεις του Λάζαρου και του Φετφατζίδη είναι ήδη γνωστές τόσο για την εξέλιξή τους όσο και για την κατάληξή τους. Με τις οποίες οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν τα "πρώτα δύο γκολ" στην εστία της Ένωσης. Εσχάτως έγινε το... 3-0 χάρη στη συμφωνία με τον Ισπανό Γκερέρο, ο οποίος έριξε ήδη άγκυρα στο λιμάνι, καθώς ήρθε στην Αθήνα και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ποιες είναι οι άλλες δύο περιπτώσεις που δίνουν διαστάσεις στην... επικράτηση του Ολυμπιακού;

Η τέταρτη είχε να κάνει με τον αρχισκόρερ της Football League Δημήτρη Μάνο. Με τον οποίο πρωτοασχολήθηκε, χωρίς να το ξέρει πολύς κόσμος, η ΑΕΚ, αλλά κι αυτός "έκλεισε" εν τέλει στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει φυσικά κι αυτή του Ούγκο Κάιπερς. Για τον οποίο μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να πλήρωσε μετρητά στον Εργοτέλη, ωστόσο ο 21χρονος Βέλγος φορ έχει στυλώσει τα πόδια και δεν θέλει με τίποτα ν' ακούει για την ΑΕΚ. Λένε δε στην πιάτσα πως πίσω απ' αυτή τη στάση υπάρχει "ερυθρόλευκο" background.

ΙΒΜ

News 24/7

24MEDIA NETWORK