"Άλαν Πουλίδο, το πιο "hot" όνομα στο Μεξικό"

Ένα μίνι αφιέρωμα στον Άλαν Πουλίδο και την αγωνιστική... αναγέννησή του φιλοξενεί το "Espn" χαρακτηρίζοντας τον Μεξικανό ένα από τα πιο "hot" ονόματα της χώρας του.

"Άλαν Πουλίδο, το πιο "hot" όνομα στο Μεξικό"

Ο Άλαν Πουλίδο αγωνίστηκε βασικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου το μεσημέρι της Κυριακής (21/1), σημειώνοντας μάλιστα και το δεύτερο γκολ των "ερυθρολεύκων" στο παιχνίδι.

Με αφορμή την εμφάνιση του Μεξικανού στη βασική ενδεκάδα, το "Espn" φιλοξενεί ένα μίνι αφιέρωμα στον άσο τον Πειραιωτών και την πορεία του τις τελευταίες εβδομάδες, τονίζοντας πως η υπομονή του τελικά ανταμείβεται. Μάλιστα, ο αρθρογράφος δεν αποκλείει και την επανεμφάνιση του 25χρονου στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Συγκεκριμένα τονίζεται: "Στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου με 4-0 την Κυριακή (21/2), ο Πουλίδο μέτρησε ένα γκολ και μια ασίστ κατά τη διάρκεια του 90λέπτου. Τις τέσσερις τελευταίες φορές που ξεκίνησε βασικός για την ελληνική ομάδα, ο επιθετικός μετρά τρία γκολ και δύο ασίστ.

Τι σημαίνει αυτό: Το μπέρδεμα με το συμβόλαιό του με την Τίγκρες φαίνεται πως τον πήγε πίσω τα τελευταία δύο χρόνια. Με δεδομένο αυτό, ο επιθετικός χρησιμοποίησε τις τελευταίες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και αν διατηρηθεί σε φόρμα, δεν θα ήταν απίθανο να τον δούμε πάλι με τη φανέλα της εθνικής ομάδας φέτος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μόνο με "θαύμα" ο Σιόβας

Για να έρθει η ανατροπή χρειάζονται υπερβάσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK