Χαντί: "Ευκαιρία να γνωρίσω την πατρίδα του πατέρα μου"

Ο Άγγελος Χαντί κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Ιορδανίας και δηλώνει περήφανος για την καταγωγή του στο Contra.gr. Πότε αναχωρεί, πότε παίζει, πότε επιστρέφει και γιατί είναι σημαντικό για εκείνον το ταξίδι στο Αμάν.

Χαντί: "Ευκαιρία να γνωρίσω την πατρίδα του πατέρα μου"

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταγράψει αρκετά χιλιόμετρα στα γήπεδα της Super League Σουρωτή και της Football League τα τελευταία χρόνια με αξιοπρεπή παρουσία. Λίγοι όμως γνώριζαν πως κατά το... ήμισυ έχει καταγωγή από την Ιορδανία (ο πατέρας του)!

Στα 28 του χρόνια, αφού δεν κατάφερε να κληθεί ποτέ στην εθνική ομάδα της Ελλάδας, έλαβε το... προσκλητήριο από την αντίστοιχη της Ιορδανίας πριν από δέκα ημέρες!

Επίσημα δηλαδή όχι, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ώρες, όμως σε επικοινωνία που είχε η ομοσπονδία με τον ίδιο και τον ΟΦΗ, έκαναν γνωστές τις προθέσεις του.

"Είναι τιμή για μένα που θα αγωνιστώ με την πατρίδα του πατέρα μου. Σίγουρα πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία που θέλω να ζήσω", είπε στο Contra.gr ο άσος του ΟΦΗ και συνέχισε: "Στην ομάδα δεν είχαν φυσικά κανένα πρόβλημα και στηρίζουν την απόφαση μου, αφού λίγοι ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό καλούνται στην Ιορδανία".

Σε ερώτηση για το αν έχει ταξιδέψει ποτέ στη χώρα μας απάντησε με ειλικρίνεια: "Μόνο μία φορά! Και αυτή σε μικρή ηλικία, οπότε αυτή θα είναι η δεύτερη. Πολλά μάλιστα έχουν αλλάξει από τότε.

Μου έβγαλαν εισιτήρια από την ομοσπονδία και στις 21 Ιανουαρίου αναχωρώ (μετά το ματς με τον Απόλλων Πόντου). Νομίζω στις 25 παίζουμε φιλικό και την επομένη επιστρέφω στην Ελλάδα".

Χαντί: "Ευκαιρία να γνωρίσω την πατρίδα του πατέρα μου"

Η απόσταση από το Ηράκλειο στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας, Αμάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK