Η πρόκριση φέρνει... πριμ από Μαρινάκη

Η πρώτη πρόκριση του Ολυμπιακού στην Ευρώπη απέναντι σε εκπρόσωπο της Αγγλίας ενθουσίασε όχι μόνο τους οπαδούς του αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ετοιμάζει να επιβραβεύσει τους παίκτες.

EUROPA LEAGUE / ÌÐÅÑÍËÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÐÅÑÍËÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ίδρωσε μέχρι να καταφέρει να φύγει όρθιος από το "Turf Moor" όμως το 1-1 (σε συνδυασμό με το υπέρ του 3-1 από τον πρώτο αγώνα στον Πειραιά) του χάρισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και η πρώτη υπέρβαση της σεζόν έφερε μπόλικα χαμόγελα στον Ολυμπιακό.

Όχι μόνο στον Μαρτίνς και στους παίκτες του που μπόρεσαν να αποκλείσουν μία ομάδα που πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση της Premier League, όχι μόνο στους οπαδούς που θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους στην Ευρώπη για τουλάχιστον έξι ματς ακόμα αλλά και στους διοικούντες.

Μάλιστα η χαρά του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν διπλή καθώς βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου για να δει τους Πειραιώτες εν δράσει και αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα έφυγε από τη θέση του και πήγε στα αποδυτήρια για τους μιλήσει.

Εκεί, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τους μετέφερε την ικανοποίησή του τόσο για την απόδοσή τους στα πρώτα ματς της σεζόν όσο και για την πρόκριση, με το "σύνθημα" να είναι το εξής: "Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας".

Βέβαια, ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" δεν έμεινε μόνο στα λόγια χαράς αλλά μετέφερε τους παίκτες πως θα επιβραβευτούν και με πριμ για την πρόκριση στους ομίλους και το μόνο που απομένει είναι να καθοριστεί το ποσό που θα μοιραστούν οι ποδοσφαριστές και το τεχνικό επιτελείο.

ΓΕΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK