"Ιατρικά για τον Ολυμπιακό ο Τέρι", αλλά...

Έκανε κρούση ο Ολυμπιακός στον Τζον Τέρι ή όχι; Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Άγγλος στόπερ ή όχι; Απέρριψε την ελληνική ομάδα ή όχι; Τι ισχύει παρά το θόρυβο που προκάλεσε το δημοσίευμα.

"Ιατρικά για τον Ολυμπιακό ο Τέρι", αλλά...

Fake news, αποκύημα της φαντασίας ή δημοσιογραφική γκάφα; Ό,τι κι αν ισχύει από τα δύο, ο Τζον Τέρι δεν βρέθηκε ποτέ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ούτε φυσικά πέρασε ιατρικά τεστ, απορρίπτοντας την πρόταση των "ερυθρολεύκων".

Από πουθενά δεν προκύπτει όλο αυτό το σενάριο που εμφανίστηκε στη διεθνή ιστοσελίδα "the12thman", σε κείμενο που αφορούσε την Τσέλσι του Σάρι, και αναδημοσιεύτηκε με τις εν λόγω πληροφορίες.

Ο Ολυμπιακός είχε συμπληρώσει τους στόπερ τους από τη στιγμή της απόκτησης του Γιασίν Μεριά και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ψάξει τέτοιον στη δεξαμενή των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, δεδομένου ότι στο κέντρο της άμυνας, αν κριθεί αναγκαίο από τον Μαρτίνς λόγω συνθηκών, μπορεί να παίξει και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Προφανώς αυτός που έγραψε το άρθρο μπέρδεψε την ελληνική ομάδα με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Για χάρη της οποίας όντως ο Τέρι υποβλήθηκε σε εξετάσεις, έχοντας συμφωνήσει να μετακομίσει στη Μόσχα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Γάλλου Ζιγκό. Μάλιστα θα έπαιρνε συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων γι' αυτήν του την υπογραφή. Ο ίδιος ο Άγγλος ωστόσο έκανε στροφή 180ο μοιρών, αρνούμενος να υπογράψει για οικογενειακούς λόγους.

Είτε τα χρώματα (κόκκινο-λευκό) είτε η αδελφοποίηση των δύο συλλόγων σε επίπεδο οπαδών έμπλεξαν το όνομα του Ολυμπιακού στην υπόθεση. Χωρίς όμως δόση αλήθειας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK