Ο Μπλατ έστειλε το δικό του μήνυμα στη δοκιμαζόμενη Ελλάδα

Η δήλωση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού ήρθε ως συνέχεια του κύματος συμπαράστασης από αθλητές, παράγοντες και διοικήσεις των συλλόγων της χώρας.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ντέιβιντ Μπλατ EUROKINISSI

Γνωστός φιλέλληνας ο Ντέιβιντ Μπλατ, δεν έκρυψε την οδύνη του για τον όλεθρο που έχει συντελεστεί στην Αττική τις τελευταίες ώρες, ευχόμενος "ασφάλεια και υγεία". Δύο λέξεις που τη δεδομένη στιγμή φαντάζουν οι πλέον πολύτιμες για όσους δοκιμάζονται στη μάχη με τις φλόγες.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: " Σ' όλους τους φίλους μου στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για ασφάλεια και υγεία. Ελπίζω ότι σύντομα όλη η κατάσταση θα τεθεί υπό έλεγχο και θα βελτιωθεί".

Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Πέδρο Μαρτίνς, ο προπονητής του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, να γράψει για ό,τι συνέβη: " Έχω στην καρδιά μου όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους πυροσβέστες, για την ακούραστη δουλειά, την οποία κάνουν και στη διεθνή κοινότητα, για όλη την υποστήριξή τους. Εύχομαι να είστε ασφαλείς και να συνεισφέρετε με όποιο τρόπο μπορείτε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK