Πόσο άλλαξε ο Ολυμπιακός σε 85 ημέρες

Ούτε τρεις μήνες θα έχουν συμπληρωθεί από το τελευταίο επίσημο ματς του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με το πρώτο της νέας σεζόν στο Βελιγράδι και μια ντουζίνα "ερυθρόλευκοι", μαζί με τον κόουτς και το βασικό κορμό της ενδεκάδας, θα είναι διαφορετικοί. Διαβάστε τις σημαντικές αλλαγές, που αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας ενόψει Παρτίζαν.

Πόσο άλλαξε ο Ολυμπιακός σε 85 ημέρες

Ένα 24ωρο έμεινε από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2017-18, με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι. Καλά - καλά δηλαδή δεν έχει κλείσει τρίμηνο από το τελευταίο του επίσημο ματς της σεζόν 2016-17 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο(0-2). Και όμως μέσα σε μόλις 85 ημέρες, η τότε ομάδα των "ερυθρόλευκων" με την τωρινή έχουν κοινά μόνο... 6 πρόσωπα!

Στις 30 Απριλίου ο Ολυμπιακός με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του είχε "κατέβει" στο Αγρίνιο με τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Ρέτσο, Μποτία, Ρομαό, Μαρτίνς, Ελιουνούσι, Μάριν, Τσόρι, Καρντόσο. Και πάγκο τους Λεάλι, Βιάνα, Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Μανθάτη, Ανσαριφαρντ

Από τους παραπάνω εκτός από τον προπονητή (Χάσι αντί Λεμονή), για διαφορετικούς λόγους στη Σερβία δεν βρίσκονται και 12 ποδοσφαιριστές. Οι διαφορές των δύο αποστολών, του τελευταίου επίσημου ματς της περασμένης σεζόν με το πρώτο επίσημο της νέας. Έχουμε και λέμε:

*** 6 + 1 αποτελούν παρελθόν απο την ομάδα. Οι Καρντόσο, Τσόρι, Καμπιάσο, Λέαλι, Βιάνα, Μπουχαλάκης συν τον Ντε λα Μπέγια αφού είναι θέμα ωρών η επιστροφή του στην Σοσιεδάδ.

*** 3 δεν υπολογίζονται από τον Χάσι και τον Αύγουστο λογικά θα καταλήξουν σε άλλες ομάδες. Οι Μάρτινς, Ελιουνούσι, Μανθάτης...

*** 2 είναι τραυματίες, Μποτία-Ανδρούτσος.

*** Μια 12άδα δηλαδή, συν τον κόουτς (Λεμονή), θα είναι διαφορετικοί. Κι από τους 6... ίδιους, οι 5 πιθανότατα θ' αρχίσουν στην 11άδα κατά της Παρτιζάν (Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέστος, Ρομαό, Μάριν), με τον Ανσαριφάρντ να μένει στον πάγκο.

Στο δια ταύτα: αντιλαμβάνεστε το βαθμό της δυσκολίας για τον Ολυμπιακό στο ματς της Τρίτης στο Βελιγράδι, αφού μέσα σε 85 ημέρες καλείται να τα καταφέρει με νέο προπονητή, με νέο κορμό και με 10 νέους (μίνιμουμ δε οι 6 από αυτούς στην αρχική ενδεκάδα).

Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK