Θα έπαιζε πρώτη φορά, τον γύρισαν πίσω άρον-άρον

Η ανατροπή σχεδίων από τον Πέδρο Μαρτίνς και η αναβολή συμμετοχής του Γκιγέρμε. Τι μεσολάβησε και ο προπονητής του Ολυμπιακού άλλαξε άρδην την απόφασή του, αφήνοντας τον Βραζιλιάνο χαφ εκτός.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Άλλο ένα παιχνίδι που ο Βραζιλιάνος Γκιγέρμε έμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού, άλλο ένα που δεν πήρε καν χρόνο συμμετοχής.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως ο έμπειρος χαφ επρόκειτο ν' αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και να ντεμπουτάρει με τα ερυθρόλευκα το βράδυ της Κυριακής. Ήρθαν όμως ανάποδα τα πράγματα και αναγκάστηκε να παρακολουθήσει όλο το 90λεπτο ως αναπληρωματικός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, θέλοντας να προφυλάξει το πολύτιμο 1-0 του Καμαρά και να σφίξει το κέντρο του τη στιγμή που οι Αρκάδες ανέβαιναν, είχε αποφασίσει να ρίξει τον Γκιγέρμε στο ματς. Είχε μάλιστα δοθεί σχετική εντολή αλλαγής και ο Βραζιλιάνος είχε ετοιμαστεί για την παρθενική συμμετοχή του. Ήρθε ωστόσο το γκολ του Τόνσε στο 67' και η είσοδός του ακυρώθηκε αυτομάτως.

Λογικό ήταν σ' εκείνο το χρονικό σημείο ο Ολυμπιακός να έχει ανάγκη από επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, ποδοσφαιριστές που θα παράξουν πράγματα στο χορτάρι και ο "εξολοθρευτής" Γκιγέρμε δεν θα μπορούσε να προσφέρει σε αυτό το κομμάτι. Γι' αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε πίσω την αλλαγή και έριξε σταδιακά στη μάχη πρώτα τον Χασάν, αμέσως μετά τον Φετφατζίδη και στο φινάλε τον Νάτχο. Ο οποίος Νάτχο είχε στο φινάλε το ρόλο του λυτρωτή σκοράροντας στο 92' για το 2-1.

Αν το γκολ είχε έρθει χωρίς τον Ισραηλινό στο γήπεδο, ο Γκιγέρμε θα ήταν εκείνος που θα έμπαινε ως τρίτη αλλαγή. Ατύχησε όμως ξανά, με αποτέλεσμα το ντεμπούτο του να μεταφερθεί ενδεχομένως για το ματς της Πέμπτης με την Μπέτις. Ενδεχομένως...

News 24/7

24MEDIA NETWORK