Το σχόλιο του Καραπαπά για τη διαιτησία στα Πηγάδια

Κάθαρση και αλλοίωση είναι οι δυο βασικές λέξεις μέσα από τις οποίες χαρακτηρίζει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τη διαιτησία του Παπαδόπουλου στο 1-1 του Ξάνθη-ΑΕΚ, θέτοντας στο φινάλε ένα ρητορικό ερώτημα.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια και το 1-1 που έριξε την ΑΕΚ από την κορυφή της βαθμολογίας, ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση.

Στη σχετική ανάρτησή του στο facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός καυτηρίασε τις αποφάσεις του διαιτητή Παπαδόπουλου, κάνοντας λόγο για "κάθαρση" παικτών και ομάδων που βρίσκεται σ' εξέλιξη, καθώς και "αλλοίωση αποτελέσματος", διότι το γκολ του Βράνιες για το 1-1 προήλθε, όπως υποστήριξε, από θέση οφσάιντ.

Η τοποθέτησή του ολοκληρώθηκε με μια βιτριολική ερώτηση, στην οποία και προφανώς δεν έψαχνε απάντηση. Ρητορική η... πρόθεσή του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK